Last news in Fakti

15 Януари, 2017 19:15, обновена 15 Януари, 2017 20:02 13 334 5

Тройно убийство ужаси Вълчи дол

  • полиция-
  • убийство-
  • вълчи дол

Три трупа на баща, майка и син са открити в ранния следобед в неделя във Вълчи дол, на около 40 км от Варна, съобщава "24 часа".

Според основната версия на криминалистите става въпрос за убийство и самоубийство. Бившият пожарникар Енчо Иванов извадил пистолет и застрелял сина си Калоян, а после и жена си Иванка. Накрая сложил край на живота си.

Снощи криминалисти правеха оглед на местопроизшествието в търсене на следи от престъплението. Първоначалната версия е била, че наркоман е убил семейството. Тя обаче била отхвърлена, след като било открито оръжието на престъплението - законният пистолет на пенсионирания пожарникар.

Разпитани са познати и близки на жертвите, които могат да хвърлят светлина върху отношенията в семейството. С разследването на тройната смърт се е заела Варненската окръжна прокуратура. Във Вълчи дол веднага е отишъл и дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    29 0 Отговор
    Струва ми се , че доста хора се самоуиха перз последните 5 години. цели семейства се затриха. А сиромашките изедници продължават да дебелеят. Не е честно.

    Коментиран от #2

  • 2 алибаба

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    никога не е честно това е животът странен, а може би не е...
  • 3 Shmeker

    0 0 Отговор
    Какви са мотивите?
  • 4 Васичка Атанасова

    3 0 Отговор
    горкия човек изтървали са му нервите
  • 5 Сандо

    3 1 Отговор
    Като не е честно изедниците да си дебелеят, а хорицата да се датриват...
    Ами направете нещо, стига само фейсбук и писане, трябват действия!