2 Февруари, 2017 15:22 15 119 18

Четири крадени автомобила и множество авточасти са иззети в Перник

  • четири-
  • крадени-
  • автомобила-
  • авточасти

Четири крадени автомобила и множество авточасти са иззети в Перник при акция на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Процесуално-следствените действия са извършени от служители от Главна дирекция „Национална полиция“, СДВР и ОДМВР – Перник след задържането от столични криминалисти на 36-годишния Гроздан Парлъков и връстника му Петър Петров с краден автомобил. И двамата са едни от най-оборотните автоджамбази.

Операцията е проведена на 31 януари в продължение на акцията, при която бяха задържани двамата перничани с противозаконно отнет от тях автомобил. При опит да бъдат спрени, те не се подчиниха и удариха един от служебните автомобили. След кратко преследване бегълците бяха задържани в района на кв.„Княжево”.

Служители от Главна дирекция „Национална полиция“, СДВР и ОДМВР – Перник претърсили автоморга в частен имот, ползван от Гроздан А./36 г./ Намерени и иззети са четири крадени автомобила, множество двигатели, скоростни кутии и блокове от двигатели със следи от заличаване на идентификационните номера, както и седем скоростни кутии с налични на тях стикери. Произходът на намерените автомобилни възли и детайли е в процес на изясняване.

По случая е започнато досъдебно производство и следствените действия продължават под надзора на Районна прокуратура – Перник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врабеца

    42 0 Отговор
    Само затвор за извергите.
  • 2 Гост

    47 0 Отговор
    Регулярно чупене на ръцете (ама на 3 места - на китките, лактите и рамената) и краката докато са в панделата. Чупят, заздравява и пак чупят. И за изпроводяк, когато ги пускат на свобода, пак да ги строшат!

    Коментиран от #15

  • 3 Софка

    41 2 Отговор
    Само не разбирам тези крадени автомобили от София до Перник през тунел ли минават ,че не могат да бъдат проследени?Егати разследващите,егати дивотията,че правят хората на глупаци.Течало било разследване...как разследвате като не от 2-3 или 5 а от 20 години краденото върви към Перник ... а те разследват...КОГО?Леля Гинка ли?
  • 4 пилот

    13 0 Отговор
    СЕФТЕ
  • 5 Прокопи

    25 0 Отговор
    Само не разбрах кой е изненаданият в случая.
    На кого не му е ясно, че това е съдбата на голямата част от крадените коли у нас.
    Всички морги се знаят къде са и не е проблем да се инспектират редовно от "Полицията'',но тя няма желание този проблем да се разреши веднъж завинаги.
    А и не знам да има ефективно осъдени за това.май само ги вкарват в регистрите.
    Трябва да е записано в закона- КРАЖБА НА КОЛА - 5 години затвор , а не "противозаконно отнемане" - още оттук започват дивотиите.
  • 6 Самолиот

    9 2 Отговор
    Затвор за автоджамбазите и много групов секс в затвора! 2 пъти са ми разбивали колата , крали са ми радио акомулато и тн. и полицията нищо не направи за да ги открие.

    Коментиран от #8

  • 7 Константин

    18 1 Отговор
    Мили съграждани имам чувството че полицията хваща само тези които не си плащат.Нека един път за винаги ПОЛИЦИЯТА,да защитава отделния гражданин с цялата строгост на закона.Знаете ли колко хора не смеят да се жалват в полицията от рекетиори,измами,нанасяне на побои от ,,недосегаеми,,и т.н.именно защото нямаме доверие на Полицията.Знаете ли колко познати имам които са ми споделили че подаваики жалба срещу някои ,Полицаите започват да притесняват жалбоподателя и по този начин покриват престъпника и познаите защо е така-защото взимат пари от престъпниците.Съграждани сами сме си виновни за всичко което се случва в милата ни Република.Държавата изгони хората по другите държави,крадът парите на народа,правят милиони левове на гърба на вече много обеднелия народ,къщи по чужбина си купуват,яхти си купуват,големи заплати си гласуват,а народа яде от контеинерите за боклук.Малко ни е ,така ще бъде докато не вземем нещата в свои ръце,но и на тях ще им приседне -греха който вършат няма да останат не наказани Господ си знае работата.
  • 8 The real BMW

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Самолиот":

    Трябва да се върнат крумовите закони и който краде да му режат ръката.Трябва да са сигурни джамбазите ,че ако някой ми пипне колата ще разбера кой е бил и ще го намеря.
  • 9 SadButTrue

    6 1 Отговор
    Имам чуството че целият сеир в тая забравена от БОГА държава е да могат определени кръгове от хора да си вършат измамите далаверите и кражбите на воля и да отклоняват вниманието от тях.
  • 10 Самолиот

    14 2 Отговор
    Не може заплати ниски с години сабираш по малко и градиш нещо и ти го крадът в един момент, престъпност безконтролна по селата обират възрастни хора по градовете обират апартаменти крадът коли и кво ли още не народът не се чуства сигурен и защитен и трябва да попитаме умните глави до кога ще е така.
  • 11 Редовно

    12 1 Отговор
    Перник
    Костинброд
    Волуяк
    Нови Искър
    Елин Пелин
    Гара Яна
    Враца
    Мездра
    Сливница
    Класики
  • 12 Иво

    7 0 Отговор
    Човек като чете новините , има чувството че цял Перник се занимава само с кражби на коли от София.
  • 13 Бай Тошо

    2 12 Отговор
    Само Бойко ще оправи държавата

    Коментиран от #14

  • 14 Васичка Атанасова

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Тошо":

    Бойко управи себе си

    Коментиран от #17

  • 15 БОКО

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И редовен анален секс ,за да станат домакини и не мислят за крадене на коли!
  • 16 Лаврентий Берия

    2 0 Отговор
    Най-сташното в случая не е това, че крадат, навсякъде крадат, най-страшното е, че ако ги хванем и им направим нещо, не дай боже да им натрошим ръчичките или директно да ги тръмнем точно в момента, в който са ни влезли в къщи да ни обират, или да ни крадат колата или реколтата, НИЕ отиваме в затвора, не те, точно това е смисъла на цялата работа...

    Така са направени законите - управляващите ги е страх гражданите да имаме право да се защитаваме законно, защото току виж, сме решили да се защитим точно от тях, от самите управляващи !
  • 17 Бай Тошо

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Васичка Атанасова":

    Това казвам и аз. Наивните ни сънародници все виждат в него месията, своя спасител и ангел пазител
  • 18 ЛИЮ

    1 0 Отговор
    Направете от Перник " Предградие 13" целия град трябва да бъде затворен и окупиран и никой да не допускат да излезе от там