Last news in Fakti

19 Август, 2017 15:14 2 759 5

Задържаха крадец отново да краде

  • крадец-
  • кражба-
  • авточасти

Вмъкнали се в офис на фирма за авточасти

Задържаха крадец отново да краде - 1
Снимката е илюстративна

Иван Ценков-Турчина бе задържан със свой другар при опит да открадне 60 000 лв. от каса в столичния кв. “Младост” в четвъртък вечерта.

Бандитите били трима, но единият избягал. Вмъкнали се в офис на фирма за авточасти. Турчина е сред най-оборотните крадци в София.

През януари той бе заловен с Владислав Георгиев-Ади, Иво Иванов-Пирона и Павел Илиев-Пачата след 3 кражби в столицата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 1 Отговор
    По-голема новина не бях чел скоро...
  • 2 А народните измамници от НС, какво са?

    6 2 Отговор
    Не са ли те които разграбиха държавното в частно и сега ни казват НИЕ да се оправяме сами. В НС са най- големите крадци. А шум вдигаме за 60,000 лв.
  • 3 Eee

    3 1 Отговор
    Ами то на крадеца това му е работата да краде.
  • 4 Колю

    4 0 Отговор
    Януари заловен за три кражби, август пак ,октомври може да е обир или грабеж ,после с оръжие и ето така се става велик в Бг-то. Да живеят адвокатите за които основно се краде и които разпределят на горе по веригата.
  • 5 qqqqq

    1 0 Отговор
    Курме, Круме къде си Круме . Ако беше "лошото" бай Тошово време, този отдавна да го бяха изяли прасетата в Беляне. Това демократично понятие "Оборотен крадец" ми е много странно.