Last news in Fakti

18 Септември, 2017 14:07 9 777 9

Разбиха склад за крадени коли в София

  • склад-
  • крадени-
  • коли

30-годишен мъж е задържан за 72 часа за съхранение на части от противозаконно отнети автомобили в София. Работата по разкриване на престъплението започнала на 5-ти септември след постъпил сигнал в столичното Второ РУ, че на адрес в складово помещение на фирма се разкомплектоват крадени коли, съобщиха от СДВР

При извършената незабавна проверка сигналът бил потвърден и по случая било образувано досъдебно производство.

В рамките на разследването били извършени огледи и претърсвания на помещението, в което криминалистите открили и иззели: Части и купета от противозаконно отнети и обявени за международно издирване автомобили „Шкода Октавия“ и „Фолксваген Шаран”; двигатели с изтрити, заличени или частично видими номера; девет скоростни кутии; демонтирани еърбеци и компютри за тях; регистрационни талони за моторни превозни средства.

Намерени са и пет кашона, съдържащи 1,790 кг зелена тревиста маса, дала реакция на марихуана при извършената експертиза. В хода на проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на 12-ти септември бил задържан 30-годишният Т.И., известен на МВР и осъждан.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура, на мъжа е повдигнато обвинение и му е взета мярка за неотклонение „задържане под стража за срок от 72 часа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ергосум

    54 1 Отговор
    Ще го понапляскат малко, че не се е отчел по веригата и ще го пуснат по живо - по здраво. А колкото хубаво би било да му поначупят ръчичките на тоз момък мамин-златен...
  • 2 Левски

    29 1 Отговор
    ГАДНИ К>>>>ТА откраднаха ми колата! За тия гадове трябва смърт!
  • 3 Вело

    22 0 Отговор
    Вече е пуснат на свобода и "бръмчи". Държава - комикс...

    Коментиран от #5

  • 4 Той

    10 0 Отговор
    Ще му отрежа пръстите един по един на гадното к.........е!
  • 5 Патриот

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вело":

    още не, но за националният празник ще си е вкъщи.
    ако не откредне автомобил на съдия, прокурор или депутат.
  • 6 Реалист

    4 0 Отговор
    Ще го пуснат и ще краде за тях...
  • 7 Адвокат

    4 0 Отговор
    Идва адвоката усвоява определена сума от обвиняемия от която се заделя и за по -нагоре и случая приключва.Вариант втори -идва адвоката и понеже разследващия полицай не познава НПК и пише пълни глупости за време засечено ,,човека” е на свобода ! Честито !!!
  • 8 ха ха

    3 1 Отговор
    Т.И. е пуснат под гаранция!!! Да живее Българския съд!! Ще се точи разследване поне две години! А нашето момче ще е на свобода.......
  • 9 Т И

    0 0 Отговор
    НАВЪНКА СЪМ МИШКИ,КРИЙТЕ КОЧИНИТЕ