Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 20:20, обновена 14 Февруари, 2017 20:39 2 470 6

28 години затвор за български каналджии във Великобритания

  • каналджии-
  • великобритания-
  • затвор-
  • трафик-
  • имигранти

Те прекарвали нелегални имигранти на Острова

28 години затвор за български каналджии във Великобритания - 1

Четирима българи бяха осъдени във Великобритания на общо 28 години затвор за каналджийство, пише местното издание “Кент онлайн”.

43-годишният Веселин Денков, 39-годишният Иван Георгиев, Илиян Маринов и 65-годишният Георги станков са оказвали помощ на нелегални имигранти, които са искали да влязат в границите на Обединеното кралство между 1 май и 4 август 2016 година.

Организаторът Георгиев е получил 9-годишна присъда, Денков - 7-годишна, а останалите двама - 6-годишни присъди. Иван Георгиев е излежавал 6-годишна присъда за непредумишлено убийство в родината си, а Денков е лежал 18 години за умишлено.

Българите извършвали нелегалната дейност с микробуси, в които имало пригодени за целта тайници. Слагали чесън по пода на возилата, за да заблудят граничарските кучета.

28 години затвор за български каналджии във Великобритания


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    15 2 Отговор
    Малко са им дали на мръсните говеда.
  • 2 РОБИН ХУТ

    20 0 Отговор
    Ако бяха тук , щяха да си пият ракийката . Е вижте Ц Чонков излезе момчето , чист и изпран и поправен . Цял свят може да ни завиди , ами да си коригират по нашите закони бе . Кражби ,грабежи убийства няма да намалеят никога тук .
  • 3 гощо

    11 1 Отговор
    Какви криви глави,какви физиономйй!!! Истински европейци!!!! Такива главочи са лицето на българина по света!! Заради такива селяндури скоро няма да паднат и визите за Америка!!!!1
  • 4 ГЖК

    7 0 Отговор
    Лошото е, че в техния затвор тези ще си живуркат като на курорт, и само ще чакат да излязат и да почнат пак да ни прославят по света....
  • 5 сноу

    5 0 Отговор
    Вярно че здраво са им го навряли на продажниците но изобщо не ги мислете...Ще им мажат дебело филията и няма да искат да излязат боклуците...Жалко и предателско същество е българина ,по зло от помияр.
  • 6 сноу

    5 0 Отговор
    Не знам защо, но нещо не ми мязат на българи...Нещо ми клонят на цигуйско -мьослемски отрепки...