Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 18:27 2 321 10

Рускиня помля пешеходци от невнимание

Една автомобилна лейди успя да разсмее публиката с обяснението си как се е врязала в тълпа на светофар в град Владивосток. Както знаем в Русия използването на видеорегистароти е масово и случката е запечатана от такъв, като на кадрите ясно се виждат последиците от невниманието.

Жената е обяснила пред полицаите, че се била зачела в листче и започнала да се смее. Резултатът от този смях е много ранени. Кадрите не са препоръчителни за хора със слаби нерви, като те са поредният пример, че невниманието ни по време на шофиране може да има сериозни последствия за нас и останалите участници в движението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Самолиот

    8 1 Отговор
    Купените книжки до такива неща водят.
  • 2 Айай

    2 2 Отговор
    Което още веднъж доказва какво? че предните ейрбеци за предпазване на пешеходците и меките брони не водят до желаният резултат... Ако беше Танк Т90 Армата ранени нямаше да има...и мумия не би останала да чака да го връхлети....
  • 3 Шифтър

    2 1 Отговор
    Тази не натисна ли педала на спирачката поне 2 пъти или се лъжа? И въобще не "хвана", даже и на втория път!
  • 4 Kcaniba

    6 4 Отговор
    Тъпотия в русия чак до шия
  • 5 ДЮДЮЕФ

    7 1 Отговор
    В България са същите идиоти, тръгват без да се оглеждат. Дори и на зелено, все едно видиш ли зеленото е цвета на супер силата.
    И като изкочи такава кола, какво значение, че са си в правото.
  • 6 Баш Майстора

    4 0 Отговор
    Е това се казва точност!Тази е шампион на боулинг!
  • 7 сссоросоид

    6 0 Отговор
    Забелязахте ли как се смее тъпата нагла рускиня ?
  • 8 бай Иван

    2 1 Отговор
    ей ви японско качество.
    Ако мислите че е заради кофти спирачки(консумативи като цяло) ей ви защо са ви се разваляли ладите и москвичите- не са калпави, ами вие сте прости и сте слагали кофти части.
  • 9 ссс

    0 3 Отговор
    Аз пък видях пешеходци ,който пресичат все едно господ ги пази . Нито един от пешеходците не се огледа преди да пресече . Все едно добитък мина ???????????? Не е постижимо само шофьора да пази пешеходците . Тази западната култура не я разбирам . Кон с капаци и после да търсим виновен . Насадена култура . Тя не е наша .
  • 10 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    тази не е добре с главата си
    никога да не сяда зад волана
    помля ги хората като гегли за боулинг
    че и е е смешно