Last news in Fakti

10 Април, 2017 08:05 1 957 5

В Бургас откриха бус, натъпкан с бежанци

  • бургас-
  • бус-
  • бежанци-
  • крайморие-
  • мигранти

Властите се натъкнаха на 14 нелегални мигранти

В Бургас откриха бус, натъпкан с бежанци - 1
Снимка: БТА

14 нелегални мигранти са открити при проверка на товарен автомобил в кв. "Крайморие", в близост до главния път Созопол-Бургас, информират от ОДМВР - Бургас.

Властите са спрели за проверка товарен автомобил Nissan Primastar със софийска регистрация, управляван от криминално проявен мъж с инициали И. К., 37-годишен от София.

Вътре те открили общо 14 нелегално преминали границата на България мъже, самоопределили се за афганистанци и пакистанци.

Шофьорът с инициали И. К. е задържан за срок от 24 часа, като срещу него е образувано бързо полицейско производство за каналджийство.

С прокурорско постановление задържането му под стража е удължено за срок до 72 часа. Нелегално преминалите са предадени на служители от сектор "Миграция".

Предстои настаняването им в специализиран център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    16 0 Отговор
    НЕ СА БЕЖАНЦИ, А НАШЕСТВЕНИЦИ. И целокупният български народ не ги иска в държавата ни. Те не подлежат на интеграция и идват тук сато завоеватели - хиджра. Тези, които ги натрисат тук, рано или късно ще плащат с лихвите.
  • 2 Гост

    14 0 Отговор
    Щом не ги искаме тук, защо ги караме? Май парите са ни по-сладки от родината. Ей никога няма да се оправим, невъзпитан прост народ
  • 3 Магистрат

    9 1 Отговор
    Не могат ли сега да му ги удължат тези 72 часа в 72 години на този тарикат?
  • 4 шшш

    2 0 Отговор
    Такива като тези на снимката ,по 4-5 деца , и после рода ще докарат, и после карат камион и газят всички по улиците, това вече го видяхме в Европа. Преди няколко дена такъв алахакбаровец ,само защото искали да го екстрадират и плюс заповед от ИДИЛ-МИНДИЛ и готово. Къде са БХК-рви ,да защитят местните--или затова не плащат.Да сте чули от тези соросоидни кърлежи някакъв коментар за тези ужасни неща,които сполетяха обикновени хора.
  • 5 Фалшиви новини

    1 0 Отговор
    Всеки ден минават така наречената граница и хич не им ,защото знаят какви предатели ни управляват...Как може едно нещо което се нарича граница и да няма как да ги спрем..Това ли цената за парите от Европа -да ни затрият..