Last news in Fakti

10 Април, 2017 17:42 1 476 3

Младежът стрелял по връстник в Пловдив заради момиче, може да лежи 20 г.

  • пловдив-
  • стрелба-
  • инцидент
Младежът стрелял по връстник в Пловдив заради момиче, може да лежи 20 г. - 1
Снимка: Архив

Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение за опит за убийство на 18-годишен младеж, стрелял по свой познат в неделя вечерта в Пловдив.

След стрелбата по 19-годишния Иван, Михаил е задържан и ще остане в ареста до 72 часа. Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което Михаил е обвинен, е лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Инцидентът стана в неделя вечер в пловдивския квартал "Кючук Париж" в района на училище "Стоян Михайловски“. Пострадалият тийнейджър е без опасност на животач съобщи Дарик.

Скандалът между двете момчета е възникнал заради момиче. Двамата тийнейджъри са се разбрали предварително да се видят на мястото.

Михаил е абитуриент от Руската гимназия в Пловдив. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лотос

    2 1 Отговор
    В една страна,където законите важът за едни а за други не,те не важът за никого!Това младите хора го знаят,но не знаят от коя страна се намират!
  • 3 ддд

    1 0 Отговор
    може да лежи 20 г.
    но може и да не може