Last news in Fakti

3 Май, 2017 17:44 4 732 4

Пак смърт в училище! Осмокласник загина след сбиване

  • ученик-
  • загина-
  • сбиване
Пак смърт в училище! Осмокласник загина след сбиване - 1

Окръжна прокуратура-гр.Плевен е образувала досъдебно производство по изясняване на причините, довели до смъртта на 14 годишно момче – ученик в осми клас в Основно училище „Хр. Ботев“ – гр.Славяново, обл.Плевен.

Образуваното досъдебно производство е за смърт по непредпазливост.

На 03.05.2017 г., след обяд, в час по биология, е станало сбиване между двама осмокласника, при което едното момче е паднало на чина, а след това на земята,след което е настъпила смъртта му.

Към момента, под ръководството на прокурор в Окръжна прокуратура-гр.Плевен, се извършват действия по разследването.

Иззети са записи от камерите в класната стая. Освидетелствано е едното момче, участвало в сбиването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гр.Славяново, обл.Плевен.

    14 0 Отговор
    "станало сбиване между ДВАМА осмокласника" накрая: "Освидетелствано е едното момче, участвало в сбиването." Кой ли е освидетелстван?!
  • 2 666

    19 0 Отговор
    Смърт по непредпазливост? Непредпазливост? За смърт по непредпазливост родното правосъдие дава по 1-2 годинки на пълнолетни. Тия са на 14....значи ще говори 2 седмици с психолога на училището и на третата седмица ще е в класната стая. Дано да седи до дъщеричката на прокурора.
  • 3 АДВОКАТ

    17 0 Отговор
    Трябва да се дадат повече права на учителите, както беше едно време. Сега те нямат никакви механизми за въздействие върху учениците затова се стига до тук. Няма ли желязна военна дисциплина всичко отива на изуй гащи и в един момент капитулира. Както и цялата ни държава. Нямаме оправяне посмъртно. По-лесно е някой да направи държава на Луната , от колкото да оправи нашата.
  • 4 Коко

    7 0 Отговор
    Тая демокрация започва да става вредна за обществото ни ред ни дисциплина само виждат децата убийства по телевизията в новините убийства интернет игри на нищо хубаво не ги учат родителите кариери градят трогнала по чужбина никакъв контрол както даржавата ни е без контрол така и всичко останало рибата се вмирисва от главата