Last news in Fakti

9 Май, 2017 08:59 1 028 2

Продължава делото "МиГ" срещу Николай Ненчев

  • николай ненчев-
  • дело-
  • миг
Продължава делото "МиГ" срещу Николай Ненчев - 1

За днес е насрочено поредно заседание по делото срещу бившия военен министър Николай Ненчев за ремонта на самолетите МиГ-29.

Делото започна в края на февруари. По него има събрани 41 тома доказателства и пред съда се очаква да бъдат разпитани общо 23-ма свидетели. В списъка е и настоящият президент и бивш командир на военновъздушните сили Румен Радев.

Според прокуратурата за времето от 5 май 2015 г. до 9 септември 2015 г., като министър на отбраната Николай Ненчев не е изпълнил служебните си задължения и не е осигурил авиационната безопасност и летателната годност на самолети от изтребителната авиация на ВВС на страната ни.

След настояване от страна на Николай Ненчев и неговите адвокати съдията по делото разреши заседанията по делото да са открити и в присъствието на журналисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SS Bulgaria SS Austria

    5 2 Отговор
    Затова ВВС е в това състояние като такива като ненчев.Продажни хора които неотстояват да имаме Миг-29 поне няколко бройки.Важното е да има костюм бели чорапки и мерцедес S.
  • 2 Шефьор

    4 2 Отговор
    Ненчев- космонавт! Има едни стари руски ракети с полски двигатели, правени по крадени документи от Украйна, с тях да го пратим да обиколи един път Земята!