Last news in Fakti

10 Май, 2017 18:40 5 858 7

1000 лв. глоба за брата на Димитър Рачков

  • петър рачков-
  • брат-
  • димитър рачков
1000 лв. глоба за брата на Димитър Рачков - 1
Снимка Флагман

Бургаският районен съд осъди на 1000 лв. глоба и 6 месеца без право да шофира 37-годишния Петър Рачков, брат на известния актьор Димитър Рачков.

Петър Рачков застана пред районните магистрати по обвинение, че през февруари т.г. е заловен да шофира в бургаския кв. "Меден Рудник", докато шофьорската му книжка е била отнета заради друго нарушение.

37-годишният мъж се призна за виновен и делото протече по съкратена процедура. Петър Рачков заяви пред съда, че съжалява и поиска да се издължи на разсрочено плащане, тъй като нямал средства да плати глобата си накуп. Той работел като диспечер-механик в „Напоителни системи”, съобщи местният сайт "Флагман".

Решението на Районния съд не е окончателно и подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Бургаския окръжен съд.

В края на март т.г. бургаски полицаи задържаха Петър Рачков с още двама мъже в автомобил, превърнат в мобилна нарколаборатория. При проведените допълнителни полицейски издирвателни действия в помпена станция, разположена до разклона за село Черни връх, са намерени и иззети течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени прибори за производство на синтетични наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    32 1 Отговор
    Бойкооо, къде си ма ,човека произвежда наркотици,полицията му взема книжката дето я няма за 6 месеца.
  • 2 случаен гражданин

    28 1 Отговор
    Е не може цялотоо семейство да са перфектни, трябва да има и черна овца..... Нищо, ще го вкарат в пътя човека, ако оцелее. Щото то влезе ли веднъж в наркобизнеса, само с краката напред може да излезе.....
  • 3 впечатлен

    15 3 Отговор
    Кой е перфектен, Рачков ли? Брат му не ме интересува, сигурно има родители, които да му берат резила, но Рачков е публична личност. Тъп комик, на когото кой знае защо е дадена възможност да развихря тъпотията си и лошия си вкус подобно на шут. Най-малкото трябва да бъде глобен за ексхибиционизъм. В предаването "Като две капки" освен липса на всякакво чувство за мярка и приличие с тъпи смешки, очакваш всеки момент да се разхвърля по гащи, при което публиката гледа смутено и засрамено, някои даже гледат настрани, смешките май той сам си ги измисля. Видяхме, Рачков, много си надарен, но не там, където трябва! Акъл минимален! Освен децата на хората, гледа те и собственият ти син.
  • 4 Гнида

    4 0 Отговор
    Ще се накефя господарите на ефира да дадът награда „Златен скункс ” на братчето на Рачков ?!!!!! Аре на бас , че ще го пропуснат ......

    Коментиран от #5

  • 5 gaidata

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гнида":

    3 пъти за 4 години Рачков е хващан в помпената станция на Напоителни системи да произвежда наркотични продукти и нищо. е наистина Бойко няма такава държава.
  • 6 gaidata

    0 0 Отговор
    ,,Напоителни системи" е държавна фирма,а има ли началство, за една съседка питам
  • 7 Тонеца

    1 0 Отговор
    Тоя имаше да връща 2 хилки на един авер и му казах че ще му се стъжни,че еля след 6 месеца много бързо ги намери та ги въррна