Last news in Fakti

17 Май, 2017 12:03 2 795 12

Мъжът, ритнал жената на спирката, бил шизофреник (ВИДЕО)

  • ритник-
  • спирка-
  • бургас
Мъжът, ритнал жената на спирката, бил шизофреник (ВИДЕО) - 1

Районна прокуратура – Бургас започна досъдебно производство срещу виновно лице, което е нанесло телесна повреда по хулигански подбуди на възрастна жена, съобщиха от прокуратурата.

Инцидентът е станал на 09.05.2017 г. около 15.20 часа в гр. Бургас, ж.к. „Изгрев“, на автобусна спирка пред бл. 61. Тогава мъж е нанесъл средна телесна повреда на Виолета К. (на 72 години от гр. Бургас), по хулигански подбуди.

Незабавно са предприети действия по издирване на извършителя, който е бил установен. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на лицето, тъй като съществуват данни, че мъжът страда от шизофрения.

Припомняме, че извършителят, според Флагман е 26-годишният Живко Кючуков.

Мъжът, ритнал жената на спирката, бил шизофреник (ВИДЕО)

Към момента мъжът е въведен за лечение в Центъра за психично здраве – гр.Бургас. От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали лицето е вменяемо, и дали може да бъде привлечено към наказателна отговорност.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата, която към момента не е изготвена, но съществуват данни, че се касае за причинена средна телесна повреда (счупване на таза). Назначена е и техническа експертиза на камери, които са записали инцидента.

По случая са разпитани множество свидетели – очевидци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минувач

    23 1 Отговор
    По документи сигурно е шизофреник от вчера. Този номер още ли минаве ?
  • 2 Bossman

    19 0 Отговор
    Едва ли е шизофреник.По скоро е взел наркотици
  • 3 КАДИРОВ

    23 0 Отговор
    КАК ЩЕ МУ НАЧУПЯ РЕБРАТА НАРКОМАНСКИ
  • 4 Вектор

    6 0 Отговор
    Абе какъвто ще да е нека да приложат цялата сила на закона за посегателство, което е довело до тежки поражения, а е можело да доведе и до още по- тежки последствия за потърпевшия пък да видим следващия път. Измет е това. Пък дето пишат бабата комунистка била това е съвсем отделен въпрос, некасаещ и неоправдаващ деяние с подобна жестокост. При нормални условия, ако не е изопачен процеса ще го лежи тоя.
  • 5 Филибето

    8 0 Отговор
    На видеото, а и на снимката, която е публикувана на изверга-Живко хич не изглежда на шизофреник. Стига сте ги оправдавали с тия измислени диагнози!!
    Я, го пуснете тоя на народа, да му изпробваме шизофринията!
    Л@&но! До вчера прав под масата е ходил, днес реши, че може да напада баба си.
    Бой, бой и пак бой за такива където не са яли бой навреме.

    Коментиран от #8

  • 6 666

    5 0 Отговор
    Вижда се, че носи някакъв бадж. На работа ли е бил по това време? Къде, какво работи? Защо нищо от това не се споменава? Случаят е от 09.05.2017. Днес е 17.05.2017. До момента единственото развитие е, че изведнъж чилякът е шизофреник. Защо имам чувството, че ако не се беше появил записът и ако не беше получил гласност случая, всичко щеше да му се размине? А за да му се размине, трябва да има гръб. Въпросът е #КОЙ. Всъщност ако му направят услугата да му дадат жълта книжка става една......
  • 7 гост

    2 0 Отговор
    И с такава диагноза закона не може да го пипне и не може да го задължи за нищо. Знам ги такива, ходят си свободно, пият, бият се и единственно може ограничителна заповед да си изкараш, ама ако го знаеш. Така утре ще убие някой и ще си го пуснат.
  • 8 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Филибето":

    Народа е около него и всички стоят с ръце в джобовете и гледат. никой дори не помага на жената да стане, нито се обажда на полицията, нито го снима за доказателство кой е бил, нито се опитват да го спрат като отива повторно към жената.
    Страхотен народ, няма що.
  • 9 FUCK OF

    6 1 Отговор
    МИ КАТО НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ ЩО НЕ СЕ ХВЪРЛИ ОТ 10-Я ЕТАЖ ИЛИ ДА ХОДИ ДА СЕ РЕПЧИ НА НЯКОЙ БАБАИТ.....ХАЙДЕ ДЕ.....НАЛИ Е ЛУД.....?...ТАКИВА ИЗРОДИ САМО ЗДРАВ КЮТЕК ГИ ОПРАВЯ......КАТО МУ НАТРОШАТ КОКАЛИТЕ И ПОЛЕЖИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА В БОЛНИЦА МОЖЕ БИ ЩЕ МУ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА.....
  • 10 гост2

    6 0 Отговор
    ..най-точният коментар е последния,на "гост"...погледнете как само простата българска паплач седи и се прави че нищо не е станало...
    имаше едно стихотворение - "не народ,а мърша"...
  • 11 Константин-Ром

    1 0 Отговор
    Този ако е шизофреник,аз съм Доналд Трънп.Защо не го вкараха в психиятрията като не е добре-пълна лъжа.Дано другия път да ритне на съдииката дъщерята,или майката,ама така да я ритне че да и счупи ребрата,да видим как бързо ще го вкарат там където му е мястото.Ама явно въздрастната жена взима висока пенсия и държавата няма нужда от нея.А ЛОШИЯ продава дрога и си плаща на когото трябва.Съответно от него има далавера за някои служители от съдебната власт.
  • 12 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ЩО НЕ СЪМ АЗ ТАМ
    ЧЕ ДА МУ ЗАБИЯ АЗ ЕДИН РИТНИК НА ТОЗИ
    НИКОЙ НЕ СЕ НАМЕСТВА
    ЕЙ ТОВА СМЕ СИ НИЕ
    СЕИР ГЛЕДАМЕ
    АМА ТОВА МОЖЕ УТРЕ ДА СЕ СЛУЧИ С ВАШИТЕ МАЙКИ