Last news in Fakti

17 Май, 2017 10:17 5 847 13

Изверг ритна зверски възрастна жена на спирка в Бургас (ВИДЕО)

  • ритник-
  • спирка-
  • бургас
Изверг ритна зверски възрастна жена на спирка в Бургас (ВИДЕО) - 1

Видео от 9-ти май показва как мъж напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в бургаския жилищен комплекс "Изгрев".

Клипът е разпространен във Facebook, а на него се вижда как младеж брутално рита беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята.

Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо младия мъж, който я е атакувал в гръб.

На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

От падането си възрастната дама е със счупен крак.



Благодарение на бързите действия на бургаската полиция, нападателят е задържан. Това е 26-годишният Живко Кючуков. Разследването по случая продължава.

Кючюков продължава да е в ареста.

Регионалният сайт Флагман.бг разпространи преди минути негова снимка.

Изверг ритна зверски възрастна жена на спирка в Бургас (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Купоне

    34 0 Отговор
    Изрод !
  • 2 наркотици ООД

    28 2 Отговор
    НАРКОТИЦИТЕ ХАЗАРТА И ЖЕНИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ. предлагам да му отрежат левия крак и дясната ръка
  • 3 БОБИКОМ

    28 1 Отговор
    На автобусната спирка има хора, които не реагират по никакъв начин на бруталната агресия.Виждате ли в каква свинска държава живеем а.Айде оставете това ,че никой даже не го спира ами по-лошото е ,че никой не отиде при жената да види как е .А точно до нея седи с ръце в джобовете и гледа безучастно пак младо пък като гледам не толкова слабо момче който сигурно е същият като тоя к...т.
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    19 3 Отговор
    И кво ако го наритам докъто съм там после ше пискате че съм набил невинен и било агресия от моя страна това
  • 5 666

    16 0 Отговор
    Каква радостна новина. Задържан е. После ще му бъдат повдигнати някакви обвинения, ама айде да видим какво ще е наказанието!
  • 6 FUCK OF

    23 0 Отговор
    АМИ ТОЧНО ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.....ЩОТО БЪЛГАРИНА УМИРА ДА ГЛЕДА СЕИР И ДА ДАВА АКЪЛ.......ХОРА ,НЕ ГЛЕДАЙТЕ БЕЗУЧАСТНО А СЕ НАМЕСЕТЕ....ЗАЩОТО УТРЕ МОЖЕ ВИЕ ДА СТЕ БИТИ И УНИЗЕНИ.....МОЖЕ ДА ВАША МАЙКА,БАЩА,ДЕТЕ.....НЕ СТОЙТЕ КАТО ИСТУКАНИ А СПРЕТЕ ТАКИВА ИЗРОДИ.....НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ПОДОБНИ СЛУЧАИ

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Чичу Ади

    15 0 Отговор

    До коментар #6 от "FUCK OF":

    Кой по-точно да го спре? На клипа виждам само жени, предимно на възраст. Има някакво недоразумение на природата с черен костюм, но това не прилича на мъж. Сигурно е ходил след тази случка да му леят куршум. Как пък един шофьор не спря от преминаващите. Да слезе и да го вкара под колата с шутове. Ама никой не иска да поеме отговорност. Тя цялата нация е такава. Политиците крадат, но никой не излиза на война по площадите. Всеки чака пред телевизора друг да свърши тая работа. Забелязвам, че западните меки китки са досущ като нашите. Скоро арабите ще почнат да пощипват и розовите германци, не само германките. Задава се епидемия от СПИН, тъй като в Европа има много гей паплач.

    Коментиран от #9

  • 8 111

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "FUCK OF":

    Политическия "елит" дава прошка само за хулигани, паразити и престъпници, за другите - геноцид. Такава е заповедта на щуката, защото територията е апетитна.
  • 9 Да ама не

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Чичу Ади":

    СПИН-а няма да ги уплаши, това вече е хронично заболяване. Американците от няколко години пуснаха хапчета, които държат ХИВ под контрол.Така с хапче се държат под контрол молиони заразени.Спрат ли хапчетата - смъртна присъда.
  • 10 FUCK OF

    4 0 Отговор
    ДО ,,ЧИЧУ АДИ ''И 111.....
    АЗ БИХ СЕ НАМЕСИЛ.....ПОНЕ НОСЯ НА БОЙ.......ЩЯХ ДА МУ ВКАРАМ ДВА ТРИ ТУПАНИКА В СУРАТА ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА...КАК МОЖЕ ДА РИТА И УДРЯ ВЪЗРАСТНИ ХОРА БЕЗ ПРИЧИНА......МИ КАТО Е ТОЛКОВА ЕРБАП ДА ИДЕ ДА НАЛАГА НЯКОЙ ЗДРАВЕНЯК ПЪК ТОГАВА ДА ГО ВИДЯ.....ИЗРОДА МУ С ИЗРОД ДОЛЕН...
  • 11 Лупи

    3 0 Отговор
    Тоз май е психично болен или поне така се опитват да го изкарат, но дали е официално болен или е просто съдист и в двата случея е за специализирано отделение, в което трябва да е по наблюдение.
    Проблема за мен не е че никой не се намеси да го разтърва и да го бие понеже повечето хора бяха изплашени, можеше да е с оръжие и не всеки има опит в бой и обезвреждане на нападател, по-страшното е че първо никой не се обади на 112, и че имаше безучастни хора т.е. ядяха си закуската и все едно не ги касае и най-гнусното е че всички се качиха в рейса и оставиха жената сама и ако не беше паднала веднага а след 5 минути нямаше кой да види, че жената има нужда от мед. помощ... Не всеки може да е достатъчно як или смел физически да защити жената, но телефон има всеки и може да вика за помощ и да се обади.
  • 12 Иве

    0 0 Отговор
    Изверг е точното опрделение, това не е мъж. Как мина тънко без да го осакати некой леле вд ме хвана даже.
  • 13 Права и свободи

    1 0 Отговор
    Балгарен е... добре че не е циганен, патриотите каде са... хаха. Българска работа.