Last news in Fakti

22 Май, 2017 17:54 1 349 1

Жената, която нападна пенсионерка, ударила шамар и на минувачка

  • жена-
  • жена-
  • пенсионерка-
  • софия-
  • център
Жената, която нападна пенсионерка, ударила шамар и на минувачка - 1

Задържаната за посегателство срещу 79-годишна жена е ударила и друга непозната на улицата, съобщи комисар Лъчезар Желев от СДВР.

Първата получила шамар от нея, но не останала да се разправя и отминала. Тогава мъж й направил забележка, тя се ядосала, минала на отсрещния тротоар и ударила в лицето 79-годишната жена, която паднала на земята. Потърпевшата била прегледана на място, нямала следи от наранявания и отказала да бъде транспортирана в лечебно заведение.

Работата по заведения материал в столичното Трето РУ продължава. Комисар Желев уточни, че до момента няма подадени сигнали в СДВР за извършените нападения.

Припомняме, че сигналът за инцидента в района на столичния бул. „Мария Луиза“ бе подаден към 10.00 часа тази сутрин. Благодарение на бързата реакция на автопатрул на Трето РУ и намиращите се в близост служители на Дирекция „Жандармерия“, нападателката веднага бе задържана.

Установена е самоличността й – 45-годишна, с регистрации за кражба. Била без документи за самоличност и във видимо нестабилно състояние. О

тведена е в Центъра за психично здраве, изяснено е, че преди дни е излязла от там след кратко лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сапун

    6 2 Отговор
    нещо на сиган ми намирисва