30 Ноември, 2011 12:58 9 161 8

ВКС потвърди отнемане на имущество за близо милион

  • куиппд-
  • отнемане на имущество
ВКС потвърди отнемане на имущество за близо милион - 1
Тодор Коларов, председател на КУИППД - Снимка: БГНЕС

С определение от 25 ноември 2011 година Върховният касационен съд не допуска до касационно обжалване решение на Апелативния съд – София от 9 март 2011, с което се отнема имущество, придобито от престъпна дейност на обща стойност 994 148 лв. Отнемането в полза на държавата е по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, съобщиха от .

Имуществото се отнема от И.И., неговата съпруга Т. И. и търговско дружество, с което те са свързани. И. И. e с влязла присъда от 2004 година по чл. 214, ал. 2 от Наказателния кодекс (изнудване).
Решението на Върховния касационен съд е окончателно.


По преписката е работила Териториална дирекция – Видин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    2 0 Отговор
    Браво, нищо не разбрахме от тая статия! На някого нещо му се било отнело в размер на почти милион, заради някаква престъпна дейност...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 KARCHO

    0 0 Отговор
    Prah v o4ite . Troha ot hlebarnicata na Polit-mafiqta !!!Ku4eto si lae i kervana si pere pari ... MADE IN BG .
  • 4 chechnia

    0 0 Отговор
    Mai chte triabav sami na sebesi da si otnemat imotiteeee kato gi znam ka sa si gi predobiliii tezi mishkiii!!!!
  • 5 ЖЖ

    0 0 Отговор
    "НЕ РАЗБИРАМ"-пояснявам- от както Коларов стана шеф на комисията"Кушлев",кушлевизацията отиде в историята.Работи "младият образован и вдъхващ доверие мъж". Това не харесва на престъпниците и чрез своите народни представители,ще приемат още по калпав закон за борба с корупцията,та не 14мил. а по 600-700хил. отнемания да прави тази комисия,както беше при Кушльо.Дано си разбрал,защото заради такива не разбрали ни стрижат и доят,та и ще работим и до гроб.Властта/ГЕРБ/ се командва от ТИМ,обслужва ТИМ и интересите и.
  • 6 ние

    0 0 Отговор
    Този Коларов е сила.Като го гледам на снимката,не мога да кажа ,че е някаква твърдина.Отличник сред първите.Така се прави.Бойко добре да го пази,в него има хляб.Голям ЧОВЕК ще стане,пипето му сече.Сега подхвана СИК,после ВИС.Да кара наред и Бойко да не го спира.Само той ще му измие очите пред Европа.
  • 7 кьоравия

    0 0 Отговор
    Тия папкат само на заплати и автомобили пет шест милиона годишно , а отнели имущество за един милион !!! Ашколсун , машала , аферим какво трябва да му е обещал ББ , за да си зареже хубавата работа в US EMBASSY ?????
  • 8 АЗ

    0 0 Отговор
    кьорав,правилно си се кръстил кьоравия.Коларов за 7/седем/месеца внесе в хазната на държавата 12/дванайсет/милиона,а ти пак не си видял.Ама не така,Господ няма да стане каил,че не виждаш и ще вземе да те окьорави.