30 Май, 2017 11:16 10 102 8

Дядо с рекорден брой актове от КАТ само за 12 часа

  • дядо-
  • акт-
  • кат-
  • нарушения
Дядо с рекорден брой актове от КАТ само за 12 часа - 1

76-годишен шофьор от Шумен постави абсолютен рекорд по брой актове за 12 часа. Отделно срещу него е започнало и досъдебно производство, защото е карал пиян, не е спрял на стоп палка, блъснал умишлено полицейска кола и се опитал да избяга от местопроизшествието, пише „Телеграф”.

Каръкът Иван Желязков бил спипан по получен сигнал на телефон 112, че има намерение да се качи да кара пиян. Полицейски екип получил сигнала и щом джипът се появил, полицай се опитал да го спре.

Бай Иван обаче не се подчинил, полицаите се метнали в патрулката след него, но той ги ударил странично и продължил към кв. „Дивдядово”. Там вече го спипали, а дрегерът отчел 1.39 промила. Последователно му съставили четири акта – за неспиране на стоп палка, за управление на лек автомобил след употреба на алкохол и още един акт за липса на „Гражданска отговорност”.

Нощта бай Иван изкарал в полицейския участък. Пуснали го преди изтичане на 24-часовия срок още на сутринта.

12 часа след първия инцидент полицаи, вече от друг патрул, забелязали подозрителен джип със свалени номера.

Нарушителят се оказал отново Иван Желязков. Направили му нов акт за каране без табели на МПС, което не е регистрирано по съответния ред, както и за каране с отнета книжка.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърт наглец

    36 8 Отговор
    Вкарайте го в затвора,да посрещне 80 годишнина на спокойствие и с икономия от спестените пари за гражданската отговорност...
  • 2 случаен

    45 3 Отговор
    Байивановщината широко се шири по българските пътища и улици. Това всички го знаем, бабаитлъкът, лошото възпитание, нехайството за живота на хората са ни генетично заложени. Наред със шмекериите на бай Иван наблюдаваме и друго явление - вилнеещите мутри, наречени още охранители, облечени в черно, обучени да бъдат нагли, гадни, долни и да пребиват хората по измислени от тях поводи. Това е радостта на живота им и българинът ги радва, какво да прави?. Едни такива похитители по пътищата в момента се подготвят да бъдат пуснати на свобода и понеже на нищо друго не са научени, жална ти майка, пътнико по пътищата на България! Всички побойници, долни типове, хора с манталитет на зверове, биват оправдавани. Както е казано, битият си е бит, той сам си е виновен и така нататък. Та наред с крутите мерки, които подготвя правителството, какво ще правим с мутрите? Те ще продължават ли да ни притесняват по пътищата, да ни бият за собствено удоволствие?! След това ще се крият, а властимащите ще бъдат безсилни да ги заловят! Ще продължава ли това безсилие пред тях, наред с крупните суми, с които подкупват пословичното ни правосъдие?!
  • 3 ЧИЧО ГОШО

    15 3 Отговор
    Е такива ни трепат по пътищата !
  • 4 onq bez konq

    5 2 Отговор
    Ама много ме радва за кое село е тръгнал дядо Иван..

    Коментиран от #5

  • 5 Shmeker

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq bez konq":

    Ходил ли си там?
    Щото аз съм. Има полигон. Стрелял съм с АК-47 там в едно по-различно време от сегашното.
  • 6 Ми-ау! :)

    4 3 Отговор
    Иване, до кога бе, Иване?!?
  • 7 Vasik Atanasova

    7 5 Отговор
    аз ако стана на 76 въобще няма да ми пука за нищо
    и ще правя щуротиии
    пуснете дятката ве маскари
  • 8 КуКу

    9 4 Отговор
    А наглеците с милионите и скъпите коли, на които формално всичко им е наред, всичко им е платено, граждански отговорности, каско, маско, дори и свидетелства за правоуправление си имат и златни талони и платинени талони, с изключение на това че просто не спазват никакви правила за движение по пътищата и убиват с колите си буквално безнаказано?