Last news in Fakti

2 Декември, 2011 18:59 1 368 1

Нямало задържан за палежите в "Младост", само двама заподозрени

  • палежи-
  • коли

Министър Цветанов ревизира информацията си по случая

Нямало задържан за палежите в "Младост", само двама заподозрени - 1
Снимка:БГНЕС

Няколко часа след като вътрешният министър Цветан Цветанов обяви ареста на подпалвача на автомобили  в столичния квартал „Младост", самият той каза, че няма задържан към момента, а само двама заподозрени. "Полицията работи по случая и когато имаме с какво да ви се похвалим, ще ви се похвалим", посочи той.

По-рано днес вицепремиерът обяви, едно лице е задържано за палежите на коли в няколко столични квартала. Той обаче отказа да даде повече подробности  относно ареста на подпалвача. По думите му задържаният има алиби, което се проверява. Цветанов обаче не уточни какво обяснение е дал арестуваният и посочи единствено, че полицията работи с него. Вътрешният министър не пожела да коментира и мотива на подпалвача.

„Колегите от миналата седмица работят изключително интензивно“, лаконичен бе той. „Няма как да сложим полицай до всеки един блок, но колегите полагат максимални усилия с всички оперативни способи да решим този проблем, който действително в момента е доста притеснителен“, допълни министърът на вътрешните работи.

Вече близо 30 са умишлените палежи на леки автомобили в разстояние на около месец и половина. Основната част от тях са на територията на квартал „Младост”. През изминалата нощ пет коли бяха запалени в „Младост“.

Само преди два дни в квартала бяха опожарени и почни унищожени напълно 10 автомобила. Предишната нощ имаше опожарени две коли в друг столичен квартал - "Хаджи Димитър".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    0 0 Отговор
    Преди малко уж имаше задържан, а сега вече нямало...Моля уважаемите ченгета първо да си свършат работата, а след това да занимават обществеността с некадърността си.За сведение: Звънецът пред входната ми врата е изправен.Моля органите на МВР да го използват,а не да разбиват вратата ми.Така после няма да им се налага да обесняват, че са допуснали грешка...Както например с Краси...