Last news in Fakti

12 Декември, 2011 08:24 2 484 5

Още три автомобила изгоряха в София

  • коли-
  • автомобили-
  • изгорели коли-
  • запалени автомобили
Още три автомобила изгоряха в София - 1
13 коли изгоряха в "Младост" в нощта срещу 30 ноември - Снимка: БГНЕС

Още три автомобила са изгорели тази нощ в столицата, съобщиха от МВР.

Към 3.40 ч. е получен сигнал за горящи автомобили в район Западен парк. Автомобилите не са били един до друг, а са били разположени в радиус от 50 метра. Извършва се оглед на местопроизшествието.

През последните два месеца вече около 30 са автомобилите, запалени умишлено в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 готиния

    0 3 Отговор
    Не ги плачете софиямци , други ще си купят , те имат пари !

    Коментиран от #2

  • 2 Пирамид Хлътков

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "готиния":

    @1 Цепиш мрака с мисъл.
  • 3 До

    1 1 Отговор
    ЕЙ провинциалист, искам да ти кажа на теб и на всички други които си нямат работа - ако ще продължавате цял живот както се очертава със злобните и завистливи подхвърляния и мека казано изтъркани изказвания, измислете поне нещо ново! Това че Столицата била мръсна и претъпканаи т.н. както и тази глупост дето изтърси сме ги чували вече милион пъти - измислете нещо ново, това нито е смешно, нито интересно, просто е протъркано от повтаряне, а и на тези за претъпканото да отворят една гугъл ърт и да видят, че София е града с най-много паркове в България на % от площта. Айде сега ходи в селската кръчма да обсъдите дневния ред.
  • 4 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    tozi koito pali kolite kato go hvanat dago nakarat da plati kolite na horata v dvoen razmer.ana provincialistcheto shte kaja krastete se tozi barzo dago hvanat zashtoto skoro nishto chudno i kam provansa da posegne i togava druga pesen shte peete.
  • 5 Просто селянче

    1 0 Отговор
    Мнение 1 е малко крайно, но не е нормално такава драстична разлика каквато има само в нашата страна м/у столицата и останалите населени места. От 24 човека клас в гимназията половината са в чужбина, 7-8 са в София и 3-ма в областният си град! Е, това какво е?!?! Първата ми работа беше в областният ни град и беше в ПЪТИ по малко платена от същата в Столицата! Е извинете, дали ще върша едно на 150 км по на изток или по назапад, защо трябва да има такъв дисбаланс в заплащането?!?!
    Не съм против столичани, ама 70% там са самозабравили се СЕЛЯНИ дето понеже взимат 2-3 пъти повече от родата им по родните места и се мислят за хванали дедо боже за шлифера.
    Естествено е при това положение да има неприязън...