Last news in Fakti

15 Декември, 2011 08:20 4 000 5

Още 3 коли горяха в София

  • кола-
  • пожар-
  • коли
Още 3 коли горяха в София - 1
Около 3 часа бе подпален джип в "Дружба" - Снимка: БГНЕС

И тази нощ имаше опожарени коли в столицата, предаде БНР.

Три автомобила бяха подпалени в столичните квартали "Люлин" и "Дружба". Палежите в "Люлин" бяха извършени преди полунощ пред блок 211.

Във вторник вечерта 5 автомобила горяха в Студентски град.

Предната част на джип марка "Исизу Трупер" е напълно унищожена. Той е бил паркиран на неохраняем паркинг, пред блок 35 на кв. "Дружба" 1, на около 200 метра от Осмо Районно полицейско управление. При пожара няма пострадали други коли от пламъците. Паркингът пред блока е пълен с автомобили и само бързото погасяване на джипа е предотвратило пламъците да преминат към другите коли.

Палежите в "Люлин" бяха извършени пред блок 211 без да има сериозни щети. От пресцентъра на МВР уточниха, че първият сигнал за подпалена кола е подаден в 23:50 часа в ж.к. Люлин, лек автомобил марка Роувър е бил запален.

По време на горенето патрул на полицията при обход е забелязал случващото се и е загасил горенето. На колата не са нанесени сериозни щети. В близост до Роувъра е имало и БМВ, което също е било подпалено, но колата е била извън движение със счупено стъкло и изваден двигател. На задната седалка е имало нещо, което е тлеело, но колата не е пламнала, вероятно през счупеното стъкло и хвърлено нещо.

Двата автомобила са били на 30-40 метра един от друг и втората кола не се е запалила от първата. В ж.к Дружба в 3:35 часа е подаден вторият сигнал за палеж на джипа.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав Борисов

    2 0 Отговор
    Не мога да разбера каква е тази нашата държава. Каква е тази нашата полиция? Не могат да хванат някакви си МЪРЛЮВЦИ, на които живота им явно е толкова скучен. Ами уважаеми г-н Цветанов мобилизирайте полицията от цялата стране и ги изловете за една вечер. Не е толкова трудна, ако беше някоя друга страна МЪРЛЯЧИТЕ щяха да бъдат заловени още след 3-та запалена кола, ама нали сме милата ни родина БЪЛГАРИЯ......
  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    da hvanat tia gadove che ostaviat dosta semeistva bez avtomobili.
  • 3 До Боса :)

    0 0 Отговор
    бандодис бос, помниш ли преди няколко дни стана дума за прованса и ти им каза да не пишат много-много че може и към прованса да посегнат и тогава друга песен ще пеят! Е, вече е факт и към прованса посегнаха - бургас и разни села и т.н. ХАХАХАХАХАХАХАХАХА сега вече почват с друга песен! :D Та по темата - Лошото е че палежите не спират и сега ще прокарат отново античовешки и антихуманни и отнемащи всякакви права закони! Които дефакто не решават проблема, а даже по зле - правят ни по зависими нас нормалните хора! Отделно от цялата работа ще са облагодетелствани хората с бизнеса на стари автомобили(а може и нови!?) и също така застрахователите потъркват доволно ръчички. Темата е широка, но като цяло това със сигурност не е някой пироман и МВР са замесени, те помагат да се палят коли, не го разрешават, но това обикновените хора не го знаят, особено от прованса освен да псуват и да 'хейтват' Сф, друго не знаят.
  • 4 До Борислав Борисов

    0 0 Отговор
    В дълбока грешка си че Полицията иска да залови който и да е! Всичко е прах в очите, но за да осъзнаваш това, трябва да си наясно кой е над полицията - изглежда трудна и сложна задача за човек като теб. Също така категорично не си прав, че в друга държава щяло да се реши проблема с палежите. Точно от западна Европа и по точно Германия плъзна това! Ама ти като не си запознат си пишеш ей така наизуст, масовите хора като теб никой не може да ги спре - пишат каквото им изплува в промитите съзнание и си мислят че са наясно! Поинтересувай се в Германия и по точно Столицата Берлин и втория по големина град Хамбург, колко запалени коли има на година. Даже Списание autobild преди месец писа голяма статия за това! Назад си с материала по много въпроси. Полицията НЕ иска да реши този проблем! Полицията е МАФИЯ, ама какво да ти обяснявам на теб.....
  • 5 Петър

    0 0 Отговор
    Джипчето е на мой близък приятел- Краси. Като разбрах ми стана гадно все едно на мен са ми запалили колата. На полицията мога само да кажа, да спрат да ребрат хората и да започнат да си вършат работата, а не като са през ноща на секретен пост, да стоят скрити и да спят като буби, само и само по-бързо да им мине смяната, докато през това време началници им си допиват водката в опушените от дим кабинети, мислещи какво да направят, че да се подмажат още по-мазно на Цецко. Като се замисля, цялата полиция работи денонощно да залови пиромана, а палежите продължават незабелязано за тях, възможно е те да ги палят.