21 Юли, 2017 11:49 4 127 4

Спират да търсят 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи

  • кристиян-
  • катастрофа-
  • туристи
Спират да търсят 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи - 1

Акциите по издирването на 16-годишният Кристиян, който блъсна туристи в Триград, се прекратяват, съобщи кметът на родопското село Цветан Славков.

Вече тринадесети ден няма следа от момчето. По думите на кмета всички места в района са обходени и са проверени и пещерите.

В момента се разчита на камерите в селото, чиито записи се преглеждат периодично, съобщи БТВ.

В продължение на близо две седмици доброволци и служители на МВР обхождаха района на Триград и близките населени места. Единствено две жени от селото подадоха сигнал, че вероятно са забелязали Кристиян. Последва претърсване на този район, но следа от момчето не бе открита. Водолази и пещерняци също се включиха в акциите.

От МВР продължават работата по случая, тъй като Кристиян е обявен за общодържавно издирване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusensata sekciq

    13 4 Отговор
    Заслужава си съдбата , няма смисъл да се хабят пари и време. Дано пострадалите се възстановят по-бързо.
  • 2 гост

    8 2 Отговор
    Този престъпник още малко и покана за Биг Брадър ще му пратят по някое козле. Такава жертва, такъв герой, че ако това са вълненията на народа, по-добре да напускаме страната.
  • 3 АНОНИМЕН

    12 1 Отговор
    СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОВА П*******Е.......ТЯ..НЕГОВАТА СИ СТОИ....НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ...РОДНИНИТЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ДА ГО НАМЕРЯТ И СЕ РАЗПРАВЯТ ПОДОБАВАЩО.....ЯВНО ПРАВОСЪДИЕТО ТРЯБВА ДА ГО ВЗЕМЕМ В НАШИ РЪЦЕ....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.