Last news in Fakti

29 Август, 2017 16:02 1 872 2

15-годишен отива на съд за блудство

  • блудство-
  • съд-
  • център за настаняване
15-годишен отива на съд за блудство - 1
Снимката е илюстративна

Районна прокуратура – Левски внеса в съда обвинителен акт срещу 15-годишен за извършено блудство.

Обвинението срещу 15-годишния И. А. е за това, че през април в Център за настаняване на семеен тип за деца без увреждания е блудствал с 11-годишно момиче.

Обвиняемият бил настанен в център за деца, поради отказ на родителите да полагат грижи за него. В същият център била настанена и пострадалата. След настаняването, обвиняемият при съвместното му пребиваване с други деца извършил редица нарушения на правилата, като голяма част от тях били свързани с проява на агресия - вербална и физическа.

Обвиняемият влязъл в пералното помещение и заварил пострадалата, която прибирала изпраните дрехи. Той се възползвал от страха на момичето и извършил блудствени действия спрямо него. Няколко дни по-късно пострадалата била в общото фоайе, където като дежурна почиствала. Обвиняемият отишъл при нея и започнал да я блъска към коридора, където се намирала неговата стая. След влизането в стаята употребил сила и отново извършил блудство спрямо малолетната. Разстроена от проявената агресия постаралата споделила за случилото се със служител на центъра.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    2 6 Отговор
    Мирише ми на циг**нска история.......от която не ни интересува????!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.