Last news in Fakti

21 Декември, 2011 14:24 1 292 0

4-годишно дете е в кома, майката е задържана

  • варна-
  • малтретирано-
  • дете-
  • кома
4-годишно дете е в кома, майката е задържана - 1
Снимка БГНЕС

В 4.30 ч тази сутрин в Терапията във Варна е доведено 4-годишно момченце в кома, със счупени ребра. Майката е задържана от полицията, съобщиха от ОДП Варна.
4-годишното момче е с опасност за живота, то е в кома, съобщават също от полицията.

В 8,30 ч тази сутрин от МБАЛ “Св. Марина” са сигнализирали, че  четири часа по-рано в болницата е доведено 4-годишно момченце в кома.

Дежурният лекар установява, че то е със счупени ребра. Детето в момента е на командно дишане и е с опасност за живота.

От полицията веднага са предприели разследване от какво са причинени травмите.

До момента е изяснено, че майката и детето са живеели под наем в кв .”Аспарухово”, заедно с още една жена и двама мъже. Всички са задържани, включително и майката.

Най-вероятно детето е било малтретирано, макар, че родителите му заявили, че то се е задавило и изпаднало в това състояние.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА