Last news in Fakti

22 Декември, 2011 08:34 1 128 0

Състоянието на 4-годишния Мартин без промяна

  • мартин георгиев-
  • побой-
  • варна

Не е ясно, който от четиримата задържани е нанесъл побоя

Състоянието на 4-годишния Мартин Георгиев, който след побой изпадна в клинична смърт, остава без промяна, съобщи пред БНР говорителят на Областната дирекция на МВР във Варна Калинка Пенчева.

Вчера сутринта във варненската болница „Св. Марина“ е доведено 4-годишно момченце, което е в кома. При прегледа е установено още, че то е със счупени ребра. Детето е на командно дишане и е с опасност за живота.

Основната версия е, че един удар е прекъснал гръбначния мозък на Мартин. Пенчева подчерта, че детето периодично е било малтретирано, за което говорят и следите от стари травми по тялото му.

Разследващите са категорични, че става въпрос за домашно насилие. Засега не е уточнено кой точно е нанесъл побоя над 4-годишното дете. След като това бъде изяснено, ще му бъде повдигнато обвинение.

Един от задържаните вчера четирима души е освободен. Майката, мъж и неговата жена продължават да са в ареста.

До момента полицията не е имала информация, че съществува риск за здравето и живота на детето, подчерта говорителят на полицията във Варна. По думите й, в рамките на 1-2 седмици ще са готови резултатите от експертизите и случаят ще се изясни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА