15 Септември, 2017 14:59 7 869 4

Откриха мъж с пистолет да лежи на улица във Варна

  • пиян-
  • пистолет-
  • улица

Тревожна гледка видяха варненци на ул. „Солун“ и позвъниха в полицията. Те откриха лице с безпомощно състояние с пистолет до него.

Случаят е от сряда вечерта, уточниха от полицията. Незабавно на място е изпратен полицейски екип, който установява Д.С. (54 г.) от Варна, неизвестен на МВР, който лежи на земята във видимо нетрезво състояние, а до него има пистолет с боеприпаси.

Извършената проверка установява, че оръжието е законно притежавано.

По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Д.С. е задържан за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТъпоУмноПростоиСелско

    16 3 Отговор
    -Оставете човека да се наспи като хората после ще си вземе пистолета и патроните и ще си гърми на воля немедлено да му се отпусне един плажен чадър за сянка един орган от мвр за охрана и да си спи и човека се напил и заспал даже си извадил истолета и патроните да не го будят ако му ги искат а вие на това казвате шокираща новина а то си е блажен пиянски сън.
  • 2 Патриот

    21 6 Отговор
    напил се е човека и си спи. никого не е убил, не е изстрелял 126 гилзи. нищо лошо не е направил
  • 3 Кавал

    3 2 Отговор
    Ей туй е да си тъпир ,ама не животното ами доста по-тъп от него!
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Пияния бабаит не е имал време да си ползва оръжието. Явно така е трябвало да стане !