20 Септември, 2017 17:58 1 197 1

Повдигнаха обвинение на ученика - побойник от Садово

  • ученици-
  • побой-
  • учител-
  • садово

Прокуратурата повдигна обвинения на ученика, пребил учителя си в Садово. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Районна прокуратура – Асеновград наблюдава бързо производство за извършени на 19 септември 2017 г. хулиганство и нанесена от ученик телесна повреда на учител от Професионална Селскостопанска гимназия - гр. Садово.

Към момента са повдигнати обвинения на А.Г., на 17 г., ученик в 12 клас в Професионална Селскостопанска гимназия - гр. Садово, за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм, и нанасяне на лека телесна повреда на учител.

В хода на разследването е установено, че именно той е извършител на посочените престъпни посегателства.

Обвиняемият А.Г. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде преценено дали ще бъде внесено искане в Районен съд – Асеновград за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Извършени са разпити на установените по делото свидетели, назначени са съдебно-медицинска експертиза на пострадалия учител и съдебно-психиатрична експертиза на обвиняемия. С протокол за доброволно предаване по делото е приобщен, като веществено доказателство, дървен кол, с който обвиняемият А.Г. е нанесъл удар на пострадалия.

Делото ще бъде приключено в законноустановения срок за провеждане на бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мангасария

    14 0 Отговор
    Е кво като са му повдигнали той м...ла си им го е казал, че и президента нищо не може да му направи !
    Малък м....л, но си знае циганските права ! Жалко само, че даскалите не са научили, че нямат права !
    Това е реалноста в държавата на толерантността ! Етническа омраза няма хич даже !