Last news in Fakti

12 Януари, 2012 12:21 36 194 79

Откриха трупа на Мирослава от Перник, eдиният задържан се самоуби

  • мирослава николова-
  • перник

Вероятно момичето е убито непосредствено след изчезването, удушено е облизък на семейството

Откриха трупа на Мирослава от Перник, eдиният задържан се самоуби - 1

След повече от два месеца полицията откри днес трупа на изчезналата Мирослава от Перник, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР. Арестувани са двама души, съпричастни на престъплението. Единият от задържаните се самоуби в присъствието на полицаи.

Мирослава е била убита чрез удушаване. Трупът е намерен днес заровен в пернишкото село Планиница. По първоначални данни патоанатомите са установили, че момичето е убито веднага след отвличането му, тъй като тялото е в силна степен на разложение. На практика това означава, че от началото на ноември насам полицията е издирвала труп.

Вчера са задържани двама души по подозрения за съпричасност към убийството -  Марио и Стойчо Петров Стойчев. Днес 36-годишният Стойчев се е самоуби пред полицаите, съобщиха от МВР няколко часа след като се появи неофициална информация за инцидента. Той съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава, гласи съобщението на полицията. Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата.

Днес сутринта Стойчо е доведен от полицията в апартамента му за повторно претърсване. Той  помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната, където успял да достигне до предварително укрит пистолет и да се самопростреля смъртоносно.

Престъплението е замислено през май като отвличане, с идеята човекът, който бъде похитен, да бъде убит. Първоначално Марио и Стойчо са искали да отвлекат брата на зета на Мирослава, но решават, че той е много непостоянен със своето поведение и отвличат именно Мирослава.

„Момичето е било удушено от двамата и заровено в село Планиница. Било е отвлечено за откуп от 500 000 лв., които са били наследени от приятеля на сестрата Елеонора – Борислав Чолев. Похитителите въобще не са имали намерение да държат Мирослава жива, защото са нямали средства да се грижат за нея. То е убито 1 час след като е отвлечено“, поясни директорът на полицията в Перник комисар Валентин Димитров. Двамата не са възнамерявали да държат заложничката жива, тъй като не разполагали с необходимите условия, за да я пазят продължително време.

Стойчо бил шофьор на Борислав, в момент, в който той бил без книжка. Така научил за голямото наследство, оставено от дядо му през януари миналата година. Възрастният мъж завещал половин милион лева и земи в Италия. Така у Стойчо се родила идеята да отвлече някой близък на Борислав, за да вземе част от парите.

Отвличат я късно вечерта след тренировка, нанасят й побой. Преди да я удушат, я карат да напише писмо до родителите си с искане за голяма сума. Тя се обажда и по телефона, за да съобщи, че е отвлечена и за искания откуп. Веднага след това е убита. Мъжете я съблекли гола и я удушили с голи ръце, стана ясно на пресконференция на ОДП-Перник в града.

Похитителите взимат телефона й и се обаждат, за да потвърдят исканията си. Месец по-късно пишат писмо, което е написано с шаблонни букви и го занасят до къщата на родителите, отново с искане за голяма сума пари.

След престъплението Стойчо поддържа контакти със семейството на изчезналото момиче. Проявява загриженост и дори „съдейства“ за нейното откриване. В искреността му се усъмнил Борислав, който го посочил като евентуален похитител. С помощта на Института по психология Чочо е разкрит.

След като криминалистите стесняват кръга на заподозрените, се стига до задържането на двамата мъже, Марио и Стойчо. Започват разпити на детектора на лъжата. Стойчо се проваля на детектора и оттам той признава и завежда полицаите до мястото, където е заровен трупът на момичето.

„Не проявява никаква угризения на съвестта. Пред психолозите твърдеше, че спи спокойно. Притеснения изпитвал само при битови проблеми“, каза комисар Димитров.

Самоубилият се Стойчо Стойчев по прякор Чочо е познат на полицията. През 2008 г., заедно с Борис Василев-Гълъбето, той е задържан като поръчител на палежа на автомобила на бизнесмена Ясен Миленов.  Ден преди палежа Чочо заедно с Красимир Петров-Полицая качил принудително в джип Румен Стоянов и двамата му нанесли побой на крепостта Кракра, след което го освободили.

Двамата уличени са охранители на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров, а боят бил заради непогасен от Румен заем от лихварска къща от 50 000 лв. Той работел при братята Ясен и Милен Миленови, които имат фирма за товарен транспорт и строителство. Двамата били гаранти за заема на Румен.

„Чочо е семеен приятел. След като изчезна Мирослава, той идваше в дома ни, беше загрижен и оказваше съдействие на полицията“, обясни сестра й Елеонора пред пернишкия сайт "Мироглед".

Премиерът Бойко Борисов похвали полицията за работата й заяви, че чака извинение от родителите на Мирослава, които се изказали лошо за МВР.  По думите на министър-председателя се е потвърдила версията, че момичето е убито от нейни близки.

„Два месеца работиха службите и МВР по цяла нощ по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари”, каза Борисов. „Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили", допълни той.

"Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така", внесе разяснение по случая Бойко Борисов

"Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", заключи премиерът.

17-годишната Мирослава Николова изчезна на 7 ноември 2011 година от Перник. Момичето бе обявено за издирване и зад граница. Информирани бяха Интерпол и Шенгенската информационна система.

Около изчезването на Мирослава имаше всякакви спекулации. Според семейството й става въпрос за отвличане, от МВР обаче говореха за бягство. От полицията бяха убедение, че момичето само е напуснало дома си. Имаше предположения дори, че Мирослава е заминала в чужбина.

Сестра й Елеонора твърди, че след изчезването е получила две обаждания от телефона на Мирослава. Първото било същата вечер около 21.00 часа, в което момичето казва, че е отвлечено, намесена е полицията и моли за помощ.

На следващия ден провежда още един разговор, в който й се съобщава да чака инструкции, които ако не бъдат изпълнени, Елеонора ще бъде наранена, а Мирослава – изпратена нарязана в кутии. Инструкции обаче все още не са получени.

От местното ОДП обаче отричат да е имало обаждания и държат на версията бягство. Дори главен комисар Станимир Флоров казва, че не може да се говори за отвличане, по-скоро момичето не е харесвало начина си на живот и е решило да живее извън граница.

По думите на сестрата обаче тези изказвания идвали от безпомощността на полицията да се справи със случая и да намери Мирослава. „Ние сме нормално средностатистическо семейство, работещо по 16 часа, за да си осигурим нормален живот. Ако имаше нещо, Мирослава би ми споделила. В последно време нямаше проблеми с майка ми. Но е нормално да се дърпаш за някакъв битовизъм”, твърди Елеонора.

Семейството отрече и версията, че майката Емилия да е имала проблеми с алкохола. „Абсолютна глупост е, че жена ми е алкохоличка. Може да пие 100 грама, когато има някакво увеселение. Дори в самата къща няма и килограм алкохол. Абсолютна клюка. Отвлечена е. Как да ви кажа защо? Вярвам на началника на полицията да я намери, разчитам на него”, заяви бащата Васил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Miroslav

    1 0 Отговор
    :S :S :S mnogo sajelqvam :@ zashto :@ koi,kak kade edin edno ne kaza vseki govori razlichno :@ zashto e stanalo koi sa bile sama li e izbqgala,nqkoi li q otvleche :@ naistina li e nameren trupa :@ stiga we mnogo sajelqvam naistina namerete gi we :@ i da gi namerite veche e kasno :@ ako naistina e namerena martva :@ :@ :@ nqma opraviq NE NE :@ oshte vednaj mnogo sajelqvam :@
  • 2 Todor

    4 0 Отговор
    Моите съболезнования.Жалко за хубавото момиче.
  • 3 бай петър

    3 0 Отговор
    направо смърт за извършителите никакво до живот
  • 4 дядо

    0 3 Отговор
    Според полицията,сама е избягала.След това сама се е самоубила и се е самозаровила.
  • 5 Иракли Иракли

    5 0 Отговор
    Днес в БНТ премиера каза,че да поемеш отговорност е велико нещо!!
    Аз поемам отговорност да режа главите на извършителите на такова
    деяние!!Да не забравяме,че има още подобни случаи в България.
    Лека и пръст на момичето!!
  • 6 тони

    5 0 Отговор
    мале милата,как може ....добре отвляклия тормозилия,но за какво са я убили та тя е само на 17 е.ати изродите
  • 7 Бисер Гергов

    5 0 Отговор
    Имаме най-малоумната и корумпирана полиция!
  • 8 ВИП АМГ

    4 0 Отговор
    male ujas.leka i prast.dano tia izvergi izvarshili tova deianie da otnesat nai tejkoto nakazanie.
  • 9 БСП

    5 1 Отговор
    ИМА ГИ ТЕЗИ ИЗРОДИ,ПОРАДИ ТОВА,ЧЕ И ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА СА ТРАГЕДИЯЯЯЯЯ.ПЪРВИТЕ НЕГРАМОТНИ ,ДРУГИТЕ КОРУМПИРАНИ ЧЕРВЕНИ Б.....ЦШ

    Коментиран от #19

  • 10 morenna

    5 1 Отговор
    а уж не било отвличане :((( За нищо не можем да разчитаме на полицията
  • 11 KEDI

    4 0 Отговор
    Моите най-искрени съболезнования!! Все имах надежда, че ще се намери жива и това е някаква мръсна и тъпа шега!!
  • 12 123

    6 0 Отговор
    Полицията трябва да се закрие. Временно функциите и да се дадат на жандармерията и да се създаде нова структура в която да не бъде назначен нито един служител на МВР!
  • 13 М Голям М Умен

    3 0 Отговор
    Сестрата каза по телевизията преди дни че същата вечер на отвличането Мирослава й се обадила и я е молела да я спаси - казала е че е отвлечена и че ИМА ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ!!! От МВР-Перник 1 седмица прикриваха отвличането и отричаха да е имало такова. Правете си изводите сами!!!
  • 14 Дошо

    5 0 Отговор
    Цццццц язък за красивата девойка.Тия дето са сторили това заслужават разстрел или обесване.Ей да му се не види к'ви хора има ...Ама то това не са хора.
  • 15 Niko

    4 0 Отговор
    Мир на праха и. Сега вече колко абсурдни изглеждат предположенията на Милицията за този случай.Или са наистина толкова глупави както се говори или не им се занимава с неща които не носят пари.
  • 16 нана

    5 0 Отговор
    Мир на душата й. Съболезнования за семейството. Докога ще пишем така ...... Докато няма полиция, съд и прокуратура и работещо законодателство ще пишем така. Колко деца още трябва да загинат. В случаите когато полицията и прокуратурата работят - съда ги пуска! В друг случай пик сключват споразумение и излежават само 1/2 от наказанието, което им се полага. А защо не поискаме референдум да се възстанови смъртното наказание за изродите убили по особено жесток начин?
  • 17 све

    4 0 Отговор
    моите искренни съболезнования
    покрусена съм
  • 18 М Голям М Умен

    5 0 Отговор
    ЧОЧО от улица Тунджа - пак става дума за ЦИГАНИ!
  • 19 ВИП АМГ

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "БСП":

    @9 vie gi sazdadohte s bezakonie i korupcia.miloto momiche da pochiva v mir.
  • 20 Перничанин

    4 0 Отговор
    Стойчо Петров -чочо и Красимир Петров -полицая ,и друг път са отвличали хора в Перник !!! Защо на полицаите им трябваха два месеца за да ги хванат ?
  • 21 долугерб

    1 1 Отговор
    Haide ve4e vsi4ki s ostavki!!!Kakvo napravihte gospoda upravlqva6ti???Pogubihte mladejta v BG!Smurt za vis4ki politic!!!
  • 23 Гражданин

    2 0 Отговор
    Бог да прости това младо, красиво дете, чийто живот така жестоко е прекършен! Защо обаче всичко политизирате?! Грехота е! Първо, Красимир Петров е бивш полицай - отстранен по видими и обясними причини от полицията, където работят много честни и свестни хора. Стойчо Петров - Чочо откъде е имал 50 000 лева, заради които е отвлякъл през 2008г. свой длъжник?! Кой роди кримиобстановката в България - след 1989г. господата "социалисти", за да не гледа народецът към пладнешкото разграбване и съсипване на икономиката ни! Темата е дълга... но истината е, че сега се прави всичко, макар и болезнено, да се излизи от насадената десетилетия обществена помия.
  • 24 RIP

    3 0 Отговор
    Само гилотината ще ги оправи тези изчадия,моите искренни съболезнования на роднини и близки :(
  • 26 хан крум

    3 0 Отговор
    ще ги призная перничани ако сега се дигнат и запалят града от четри страни .то не беха стрелби не бяха отвличания .как да имаш семейство в тая тиня като и полицията участа дори с нищоправенето си тоя флоров не го ли е срам да ходи по улиците и да гледа хората в очите ...поклон пред паметта на това невинно детенце ...плюя на цялата ни управия...
  • 27 Юлиян Георгиев

    3 0 Отговор
    Ne Pernik da zapalqt a to cqla Balgariq trqbva da plamne pri takiva slu4ai kato v Garciq pomnite li kvo napraviha zaradi edno mom4e ubito ot policai e taka trqbva da stava i tuka da sme edinni a za izrodite neka se samoobiqt maina ta im na bokluci dolni
  • 28 Просто аз :)

    2 0 Отговор
    Много много съжалявам за смарта на това момиче.Аз следях случая и непрекъснато се надявах момичето да се появи обаче за сажаление смърта я е застигнала ;( . Мойте искрени саболезнования !
  • 29 тони

    1 0 Отговор
    ами ето това е България и българищината,аз съм изомена от станалото,жал ми е за това момиче,никой нищо няма да направи,случия ще се потули както много други.Жаслко искренни съболезнования на семейството на Мирослава
  • 30 М Голям М Умен

    0 0 Отговор
    И на мен ми е жал, ама не само за момичето...
  • 31 Б.Б. като Баш бабаит

    2 1 Отговор
    Така и не разбрах ЗАЩО РОДИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ НА ПОЛИЦИЯТА, КОЯТО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ГИ УБЕДИ, ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ДЕТЕТО?!?!?!?!?!

    Пълна свинщина сътвориха, а и извинение чакат... Нямам думи...
  • 32 румен майстора

    2 0 Отговор
    езък за младото момиче,тези идиоти да ги накълцат....то бива ама няма закони..
  • 33 някой

    1 2 Отговор
    Борисов няма какво да чака извинение от родителите на момичето - МВР НЕ СА си свършили работата, ЗАЩОТО не са я свършили навреме. НАВРЕМЕ щеше да е свършена, ако от МВР бяха заловили престъпниците ВЕДНАГА и бяха спасили момичето, а не 2 МЕСЕЦА да се МОТАТ КАТО П.ТКИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО. Така че НЯМА ЗА КАКВО ДА ХВАЛИ ПЪК МВР!!!
  • 34 SSSR

    1 0 Отговор
    do nqkoi ,то е било удошено още същата нощ. Преди да пишеш глупости прочети поне статията. А иначе тоя втория да го съдят доживот.
  • 35 съмнение

    0 1 Отговор
    Защо по-логично ми се струва, че полицаят е "САМОУБИЛ" арестувания по време на обиска, защото самият той или негов(и) колега(и) е замесен в цялата история...
    А бе, БОЙКОООО, стига с тези изцепки и простотии от твоя страна бе! АМАН!
    Що не си стоя пожарникар....
  • 36 герб мафия

    0 1 Отговор
    Бойко Бойко ще ни оправиш ама отзад.

    Жалко за момичето...
  • 37 до SSSR

    0 1 Отговор
    ЧЕТИ И ТИ ДОБРЕ:
    "Сестра й Елеонора твърди, че след изчезването е получила ДВЕ обаждания от телефона на Мирослава. Първото било същата вечер около 21.00 часа, в което момичето казва, че е отвлечено, намесена е полицията и моли за помощ.

    НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН провежда още един разговор, в който й се съобщава да чака инструкции, които ако не бъдат изпълнени, Елеонора ще бъде наранена, а Мирослава – изпратена нарязана в кутии. Инструкции обаче все още не са получени.

    От местното ОДП обаче ОТРИЧАТ да е имало обаждания и ДЪРЖАТ НА ВЕРСИЯТА БЯГСТВО. ДОРИ ГЛАВЕН КОМИСАР Станимир Флоров казва, че не може да се говори за отвличане, по-скоро момичето не е харесвало начина си на живот и е решило да живее извън граница."
  • 38 шпора

    0 1 Отговор
    добре, че е било кучето на червения кръст!!!, та да намери къде е заровен трупът
    тия фатмаци и това не са могли да свършат
    затова да го нахранят с пържолки от заплатите на полицаите
    и не знам защо някои хора си мислят, че ние сме расли с първия дъжд
  • 39 абв

    3 0 Отговор
    Почивай в мир дете.
  • 40 цецо шенгена

    0 0 Отговор
    Как така при първия обиск не са намерили предварително скрития пистолет ???????
  • 41 VW&Mercedes

    1 0 Отговор
    Ohhhh kato cheta komentarite chovek losho da mu stane
    1-voPoliciata ponqkoga umishleno puskat ili zadurjat hipotezi s cel manipulirane na izvurshitelite.
    2-ro Pak Boiko vi e vinoven,daite da go klonirame i da slojim po edin na vseki ugal.
    3.Po vremeto na Kostov edva ne padna pravitelstvoto zashtoto edna otkachena maika ubi deteto si i vsichki BAKSISHI naizlqzoha bez da znaqt kakvoto i da bilo.
  • 42 силва

    4 0 Отговор
    почивай в мир дете дано не ни се налага да ни пази родната полиция
  • 43 милена

    1 0 Отговор
    при такива случаи врага не търси на далеко или в семеиството или до семеиството познати приятели.
  • 44 слабоуправляващ

    0 3 Отговор
    няма за какво да се извиняват хората на МВР, те трябва да го направят барабар с бойко,че допускат това да се случва в България
  • 45 Справедливост

    0 1 Отговор
    никакви извинения на силови структури ,след като е ''добре познат ''на полицаи .ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ !!!
    И стига сте ни правили на малоумници ,поне си измислете по правдоподобна версия на ''самоубийство''
  • 46 Стефан Асенов

    1 0 Отговор
    smartna prisada trqbva da ima
  • 47 гост

    3 1 Отговор
    Простака бойко трябва да се извини.
  • 48 tomi4a

    3 0 Отговор
    СМЪРТ НА УБИИЦИТЕ няма да ги храним докато са живи от нашите данъци
  • 49 stani_GDF

    1 0 Отговор
    kak moje tova sa palni tapanari.I ako sam na mqstot na boiko borisov 6a gi izma4vam malko po malko za da osetqt kakvo ozna4ava tova.Ne pomislihali predi da go naprqvqt tova neznam prosto gi sajalqvam semeistvoto i....moite saboleznovaniq...
  • 50 Илиян Николов

    0 0 Отговор
    по някога се замислям дали не трябва да има смъртна присъда
  • 51 Радостин Иванов

    3 0 Отговор
    Боже, боже до къде стигнахме , награда за кучето дет намерило трупа и чакане за извинения от родителите.
    Боже, боже до къде стигна тази държава? А твърденията от полицията 5 месеца, че момичето само е избягало ? И отричането за обажданията? Или всичко това трябва да го забравим, защото кучето открило мъртвото момиче...

    Почивай в мир. Дано там на небето да ти е по-добре : (
    А за убиеца до живот без право на обжалване! ( жалко, че и затворите не са такива като в останалия свят, да може всеки ден да се моли да умре)
  • 52 реал

    0 1 Отговор
    eiii toq boiko borisov golem l....r wee da si fali 6...nata policiq i da mi govori kak 6tel da hrani paslqra s parjoli tctctc ne neam dumi tva e bolna rabota kak moje we to momi4eto si e oti6lo po tolko gaden na4in teq sa za razstrel toq mi govori polovin 4as za nekvo ku4e kak moje za takova jestoko ubistvo da govori takia prostotiii we i nagul iksa blizkite i da se izvinqvat na 5...nata policiq ,trea da se organizira otvli4ane na borisov na 6terka mu da oseti za kvo staa vapros i posle kat q nameri dori i jiva da vidim dali 6e se seti da govori kak nekoe ku4e ili policai sa q namerili ,e tva e bulgarite 6e ni e..t takiva politici o6te dulgo vreme i to prez 2 4ifta pantaloni ama si go zaslujavame de ovci sme si

    Коментиран от #53

  • 53 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "реал ":

    @52 po krotko
  • 54 Samnjavasht se

    2 0 Отговор
    Бог да го прости детето!
    Седя, гледам новините.... и се съмнявам. Значи Стойчо Стоев /да го прости бог/ признава за убийството, води полицаите и показва къде е заровено момичето. За какъв дявол полицаите ще водят вече самопризнал се за виновен отново в дома за повторен оглед??? Че те може и да го направят без него? И пак съвсем случайно с белезници намира пистолет в тоалетната и... а бе нещо много намирисва тази работа. А по TV 7 една от съседките каза пред репортерката, че чула три изстрела от апартамента му.
    Полицаите казаха, че се прострелял в главата.
    Ако са на момчето... кой се самоубива с три изстрела и то в главата???
    А за изказванията на Бойко... съжалявам, че два пъти гласувах...
  • 55 jony

    0 0 Отговор
    kakvo napravi policijata s Aleksei Petrov niama osadeni za tova ste ima oste otvli4ania i ubiistva sch...na darzava
  • 56 М Голям М Умен

    0 1 Отговор
    Бойко Борисов действително се пооля с изказването си за кучето, ама и сестрата добре "нахрани" полицията през тези 2 (а не 5) месеца. Майката и сестрата са допуснали престъпници да сядят на тяхната маса, затова основната вина е тяхна. Работа на полицията е какви версии ще тиражира по време на разследването. Това са полицейски похвати. В крайна сметка престъплението е разкрито. Сигурен съм, че са подозирали и сестрата - защото под нейно влияние приятелят й е трябвало да извади исканата от похитителите сума. Затова е нямало как да й разкрият по какви версии работят.
    Бог да прости Мирослава и да накаже убийците и техните деца!
  • 57 Иван

    0 0 Отговор
    момичето убито а някои хора да си погледнат коментарите преди няколко седмици я изкараха вече и проститутка за това като не знаеш поне недей те писа глупости
  • 58 Iliya

    0 2 Отговор
    Kakvo izvinenie?!? Lud li e...
    Kuche e namerilo trupa...ne policiqta...
    Otrichaha po BTV che e zvanqno na golqmata sestra a se okaza istina...Kakvo hvalim policiqta, che sled 3 meseca e otkrila trup na 18g momiche..?!?! WTF?
  • 59 wulkan

    0 0 Отговор
    Гадовете нямат свършване.
  • 60 М Голям М Умен

    0 0 Отговор
    @Iliya, а кучето ли е завело полицаите до моста и до убийците?
  • 61 pacoran

    0 0 Отговор
    bila e dosta krasiva i malka jalko za momi4eto takiva kato tia dvamata kudeto sa ia obili moga da gi razfasovam na par4eta i 6e spu spokoino
  • 62 Ганчо

    1 0 Отговор
    САМО СТРОГИ НАКАЗАНИЯ УБИВАШ ЛИ БЕСИЛКА АМА НА ПОКАЗНО МЯСТО КРАДЕШ ЛИ РЯЗАНЕ НА РЪКА А то в България ако се прилагаха горните наказания досега да сме наполовината население с повече едноръки типове
  • 63 RIP

    0 0 Отговор
    Моля поне за кратко да оцените това, което е постигнато от хората работили по отвличането.Само некадърни спамаджии могат да се подиграват със скръбта на хората и труда на полицаите! Справедливост има. По един или друг начин... RIP
  • 64 гост

    0 0 Отговор
    Момичето се обадило на сестра си, че е отвлечено и е замесена полицията... /може така да са й казали/. Съседка чула три изстрела... /може да й са се счули/. А при първият обиск и пистолета на убиеца не е намерен... Какво става тука, хора?
  • 65 BERIYA

    0 0 Отговор
    Жалко - млад човек да си отиде по такъв жесток начин.
    Относно Бойко - това е човек който може да те убеди ,че ще ядеш шоколад ,докато ти подава купа с ...
    А дали и полицията е нямала нещо общо?
  • 66 zebro

    0 0 Отговор
    Ediniq hubavo se e ottarval a drugiq dali moje da go pipna az malko saamo za 10 dni go iskam,shte namrazi maika si,che go e rodila .
  • 67 zaza

    0 0 Отговор
    "...Той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната, където успял да достигне до предварително укрит пистолет и да се самопростреля смъртоносно..." а дали не са му помогнали да намери оръжието..

    Коментиран от #70

  • 68 каракала

    1 0 Отговор
    На такива като тия двамата мога толкова неща да им направя,че д-р Менгеле ще ми завиди.
  • 69 убиец

    0 0 Отговор
    тъпите куки пак се изхвърлиха.нищо не са направили.гръмнали са пича щото трябва някой да си иде .бил е от контингента и са му дали шанс да се гръмне като са му помогнали.пито платено.лошо за хубавото дете и за семейството му.
  • 70 Нема Бира

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "zaza":

    @67 аз лично бих му помогнал да намери пилета и да се самоубие.
  • 71 Батка

    1 0 Отговор
    И другия на въжетооо
  • 72 zaxo

    1 1 Отговор
    мале тоя бойко какви ги е наприказвал кво мвр кви 5 лв,не са си свършили работата и се ще извадят от 100 кладени вода ,че и извинение ми иска безсрамника направо ужаст .Лека и пръст на момичето :*
  • 73 възмутена

    1 0 Отговор
    Смъртна присъда за убиеца!!!
    Онзи ден пък на един, който убил майка си и брат си му дали 7години затвор?! Ами че то нищо не е това, ами той ако е послушен може до 2-3 год да го пуснат и като се прибере що пък да не убие и баща си?! То в България престъпленията не се наказват.
    Ами преди празниците двама студенти убили трети, щото "не ги кефел" - ами слагайте им инжекциите та да избавите народа от изродите!
    Смърт за смърт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 74 pfff

    1 0 Отговор
    ne znam koi kakvo e kazal i kakvo e napravil ...... no az ako sum na ba6tata na momi4eto i edin jiv nqma da ostane ot zamesenite v istoriqta
  • 75 мпауер

    1 0 Отговор
    Бойко Борисов действително се пооля с изказването си за кучето, ама и сестрата добре "нахрани" полицията през тези 2 (а не 5) месеца. Майката и сестрата са допуснали престъпници да сядят на тяхната маса, затова основната вина е тяхна. Работа на полицията е какви версии ще тиражира по време на разследването. Това са полицейски похвати. В крайна сметка престъплението е разкрито. Сигурен съм, че са подозирали и сестрата - защото под нейно влияние приятелят й е трябвало да извади исканата от похитителите сума. Затова е нямало как да й разкрият по какви версии работят.
    Бог да прости Мирослава и да накаже убийците и техните деца!

    Казано е много точно,само за бат Бойко не съм съгласен-секви го атакуват от всички посоки, а в случея полицията си е свършила перфектно работата и то срещу двама МНОГО изпечени рецидивисти. Мир на праха на момичето.


  • 76 сценаристо

    1 0 Отговор
    Абе, аз ли нещо не схващам филма. Как така случайно днес разбираме за самопризнанията на евентуалния извършител, малко след неговата кончина, а не примерно вчера?
    Доколкото разбирам, той разкрил съучастника си, което може би не става на 12.01, та полицията да вземе да го задържи незнайния Марио, да им направи на двамата ,,разпити на детектора на лъжата,, че по-после (незнайно кога) Чочко да ги заведе до мястото, че по-после полицията да търси куче от Червения кръст, понеже полицията няма такова, а БЧК-то има и явно понеже Чочко не може да си спомни точно мястото, а само, че е под моста, а пък и на пръв поглед не се разбира къде точно е копано преди 2 месеца и трябва по-после да се организира
    и ,,тежка техника(машини),, и през цялото това време медиите не разбират за тия галимации, щото от Червения кръст не разбират за какво си дават кучето, а пък и багеристът не е бил наясно какво ще копа, а пък полицейският шеф не е искал да се похвали на бат Бойко преди да намери тялото около 11-12 часа на 12.01., а и понеже явно го е било срам от вече станалото самоубийство на главния заподозрян и свидетел часове преди това, а пък и никой не пита, а и няма кой да ти каже за чий е било туй, да се прави повторно претърсване в апартамента на Чочко, точно баш в момента, когато тежката техника и кучето са били на път към посоченото местопрестъпление, а пък и явно арестантът е знаел или поне предполагал, че ще го гепят, та доста преди това си е скрил в кенефа труднооткриваем зареден патлак за да прикрие предишната си загриженост с логичен изход някой ден, когато 100 на 100 ще му се припикае с белезници отпред, вместо по-преди примерно да се прави на луд
    или внезапно да си вземе отпуска и да кара ски.
  • 77 No name

    0 0 Отговор
    Леле нямам думи аз просто незнам какъв човек трябва да си за да направиш такова нещо само заради едните пари..това все пак е човешки живот.. ако бях на мястото на родителите щях да поискам от полицията собственоръчно да ги удуша и двамата такива като тях не заслужават да живят у минута повече..наистина в България няма закони и всички тези престъпления остават безнаказани..!!
  • 78 гост

    0 0 Отговор
    боико сасипа вси4ко ... .лъжец е.... знае много добре за какво =самоубиха= свидетеля.
  • 79 rosen pa4kata

    1 0 Отговор
    е jalko za momi4eto kak moje da q udohat ve eii no vse pak e 4obe6ki jivot na tiq dvata im trqbva sa di obesqt
  • 80 СССР

    0 1 Отговор
    дайте им оскар!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.