Last news in Fakti

28 Декември, 2011 11:43 8 277 3

Полицията издирва Зъбчето

  • зъбчето-
  • издирва се-
  • полицията издирва
Полицията издирва Зъбчето - 1
Снимка: МВР

Столична дирекция на вътрешните работи издирва Иван Владимиров Каменов- Зъбчето /27 г./ за извършени криминални престъпления на територията на София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Софиянецът е известен на органите на реда, известен за грабежи, кражби, притежание, разпространение на дрога и други престъпления.

Иван Каменов е висок около 1.85,  с кафяви очи, слабо телосложение, леко прегърбен, с белези от изгаряния по дясната ръка. 

Гражданите, които имат информация за издирвания мъж, могат да сигнализират на тел. 112. Анонимността им е гарантирана.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemo 84

    1 0 Отговор
    mai sam go vijdal niakade
  • 2 public_owner

    0 2 Отговор
    Това да не е сайта на МВР, че ни занимавате пак с полицейските ви глупости под предлог, че така помагаме на полицията като добросъвестни граждани и в същия момент пазим и себе си от престъпници на свобода? Истинските престъпници са в парламента и тези които им дават директни заповеди на кръгла маса, не някви кокошкари, които поради ред причини са започнали т.н. 'незаконен бизнес' ...................................................... Въобще не ми пука кой издирвате ясно?

    С УВАЖЕНИЕ: Public Owner
  • 3 tanas

    0 1 Отговор
    така ще бъде и ще пребъде,глад, мизерия,убииства ,при Дядо Тодор
    Бог да го прости тоз проблем бе добре решен -работа за всички,но крадец-престъпник изчезваше безследно тихом, мълком го прибираха, а сега случаите ги раздухат,абе на кратко казано по-добре в Белене за храна на прасетата