Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 09:32 6 450 2

Пуснаха Пламен Майстора срещу 2000 лева

  • пламен майстора-
  • пламен димитров-
  • карлово-
  • автомонтьор-
  • зорница акманова

Единственото повдигнато обвинение срещу мнимия автомонтьор е за измама на клиент

Пуснаха Пламен Майстора срещу 2000 лева - 1

Карловският районен съд пусна на свобода Пламен Димитров-Майстора срещу 2000 лева парична гаранция. Мнимият автомонтьор от Карлово беше задържан на 5 октомври като заподозрян за палежа на автомобила на журналистката Зорница Акманова. Впоследствие обаче прокуратурата му повдигна единствено обвинение за измама на клиент, чийто автомобил е бил ремонтиран от Димитров.

Пред съда Пламен Димитров категорично заяви, че не се чувства виновен и поиска да бъде освободен от ареста. На влизане в залата Димитров запази мълчание и не отговори на журналистическите въпроси.

Автомобилът на журналиста Зорница Акманова беше изпепелен на 5 октомври рано сутринта пред дома ѝ. Пламен Димитров беше задържан от разследващите, но на всички разпити категорично е отрекъл да има връзка с палежа.

Акманова е автор на поредица от репортажи в предаването "Господари на ефира", в които клиенти на Димитров се жалват, че ги е измамил при ремонтите на превозните им средства. Заради журналистическото разследване преди дни нелегалният автосервиз на Димитров беше принудително затворен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко майстора

    6 6 Отговор
    Не го мисли, живота си мина...
  • 2 Анонимен

    9 2 Отговор
    "Майстор" е най-девалвиралата квалификация в България.