Last news in Fakti

11 Октомври, 2017 11:59 2 429 1

Ученик преби 15-годишен заради момиче

  • ученик-
  • побой-
  • момиче-
  • шумен

15-годишен ученик е настанен за лечение в болница, след като е бил пребит от друг младеж. Побоят е станал до училище в Шумен.

Сигналът за инцидента е подаден вчера около 15.30 ч., съобщиха от Областната дирекция на МВР.

15-годишен ученик от Професионалната гимназия по облекло, хранене и химични технологии е бил нападнат и жестоко пребит с юмруци и ритници от 17-годишен възпитаник на Строителния техникум в Шумен. Боят е станал на ул. "Дедеагач" пред училището на пребитото момче.

То е откарано от екип на "Спешна помощ" в шуменската болница, където е настанено за лечение с комоцио и фрактура на носа.

17-годишният бияч е задържан за срок до 24 часа в РУ - Шумен. За нанесената телесна повреда е образувано досъдебно производство.

Случаят е докладван на прокурор от Районната прокуратура. Действията по разследването продължават под негов надзор.

По информация на местния сайт "Шум", по-големият ученик е пребил по-малкия заради момиче. И двете момчета нямат криминални прояви досега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съд

    12 0 Отговор
    Нищо де станалото станало но да си носи отговорност сега един месец в пандела това 17 годишно охх .... По 3-4 годежа на ден ще прави булката ще му викат
    И догодина на София Прайд първа кипра