Last news in Fakti

31 Декември, 2011 13:34 1 064 2

И в Холивуд започнаха да палят коли

  • коли-
  • палеж-
  • холивуд-
  • лос анжелис
И в Холивуд започнаха да палят коли - 1
Изгорял автомобил в София - Снимка: БГНЕС

Над 20 пожара са избухнали след палежи на автомобили в Холивуд, съобщи РИА Новости.

Властите в Лос Анжелис издирват подпалвача, като обявиха награда от 35 000 долара за всяка информация, която може да го идентифицира.

Десетки хора са били принудени да напуснат своите домове. До момента няма данни за загинали. Хиляди хора са били изкарани от леглото посред нощ, захранването в няколко квартала е спряло, а един от пожарникарите е бил закаран в болница след падане от стълба, при изпълнение на служебните си задължения.

Полицията в Лос Анжелис е в състояние на повишена готовност.

Припомняме, че подпалените коли у нас надхвърлят 80, като само в София те са над 60.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко Станчев

    1 0 Отговор
    ......тея Американци пък да не видят нещо.....
  • 2 Даниела Николова

    0 0 Отговор
    Да ..., но разликата е че дават награда от 35000$,което е страхотен стимул хората да съдействат на полицията и това само за един запален автомобил!!!