Last news in Fakti

31 Декември, 2011 11:57 6 275 7

Запалиха две коли в Нова Загора

  • палеж-
  • коли
Запалиха две коли в Нова Загора - 1
Истерията около запалените коли обхвана цялата страна - Снимка: БГНЕС

Два леки автомобила са били запалени в Нова Загора, съобщиха от МВР. В 20,45 часа в дежурната на РУП-Н.Загора е получено съобщение от 112 за два горящи автомобили, намиращи се ул."Цар Иван Асен II" в града.

При извършения оглед на място се установило, че неизвестно лице е запалил два леки автомобили: Ауди  "4" и Рено "Меган" със сливенска регистрация, собственост на 37-годишен мъж, паркирани пред дома му.

Пожарът е възникнал в 20,45 часа и е загасен от дежурната смяна на РСПБЗН-Нова Загора в 21,30 часа. В резултат на пожара са обгорели предните части на двата автомобили.

Няма пострадали. Причините за възникването му са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .....

    0 0 Отговор
    В Горна Оряховица пък се режат гуми .
  • 2 koci

    0 0 Отговор
    е снимки няма ли
  • 3 Непознат

    1 0 Отговор
    Ето че ново излюпеният "тимаджия" според самият него, с локсозното возило със регистрационен номер 7777 направи следващата поръчка, палеж на автомобил в Нова Загора. Според мен този играч се е взел много на сериозно, в най- неподходящото време, за палежи на автомобили. Много мие интересно защо днес го няма в града, за да се прави на велик?
  • 4 namagartopetiQ

    0 0 Отговор
    kav mu e filma pak na twa bmw reno i audi sa zapalenite

    Коментиран от #5

  • 5 Jesika

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "namagartopetiQ":

    @4 Е ти пък сега, такава снимка имали такава сложили, много си детайлен))))) Хайде Весело посрещане на Новата година и дано спрат тези зулуми
  • 6 jhghgdgfhj

    0 2 Отговор
    Да палят Фордове и Аудита,та поне да направят услуга на ж.....е им собственици !
  • 7 ..................

    3 0 Отговор
    Евала на човека дето е сложил снимката.Няма нищо общо със запалените коли.Като нямате реални снимки поне нищо не слагайте .