16 Ноември, 2017 12:32 8 481 10

5 куршума пронизали дилър № 1 на Перник пред очите на шефа му

  • застрелян-
  • дилър-
  • перник

Топдилърът на Перник беше разстрелян вчера през нощта в миньорския град.

25-годишният Роберт Величков бил надупчен с 5 куршума в шията и главата пред погледа на шефа си и виден наркобос в региона Александър Печения, пише "Телеграф".

Двете водещи версии, по които се работи са нарковойна или опит да бъде запушена устата на Роби, тъй като бил свидетел по няколко дела за наркотрафик в спецсъда. Това разкриха антимафиоти от ГДБОП.

Не се изключва обаче да става въпрос за стара вражда между пернишки бандити или неуредени взаимоотношения.

Покушението над Роби се разиграло в 3 ч. след полунощ в понеделник на 200 метра от дирекцията на полицията. Той пиел с Печения в бар "Малибу", а когато тръгнали да се прибират, ги причакали двама мъже. Те първо се скарали, след което отминали. След секунди обаче убийците се върнали отново при Печения и дясната му ръка. Единият извадил пистолет и изстрелял 5 куршума в шията, главата и крака на Роберт.

Наркобосът пък хукнал да бяга, но бил настигнат и пребит. След това екзекуторите избягали. Има видеозапис от мястото. Качеството му обаче е лошо, но ще разкрие доста неща, издадоха спецченгетата.

Наркоиграчът Печения бил откаран на разпит в полицията, но се оказало, че не е особено полезен на ченгетата, тъй като бил дрогиран и пиян.

Роби от една година бил дясна ръка на Александър, сочат оперативните данни на МВР. Двамата захранвали оборотните заведения и дискотеките с кокаин и трева. Основна конкуренция им правели братята с прякор Бацилите.

"От известно време насам Печения и Бацилите са в жестока конкуренция. Топят се един през други пред спецсъда, защото имат дела за наркотици.", коментират спецмагистрати.

По оперативни данни братята опитвали от няколко месеца да смажат Печения и Роби.

Разстреляният Роберт беше хванат преди повече от година в дискотека "Скрийм" с 30 дози висококачествен кокаин и трева. За това престъпление той бе осъден на 1,2 г. затвор, които излежа и излезе на свобода.

В досието си е записал още една присъда от 10 месеца пак за дрога.

Антимафиоти от ГДБОП обясниха вчера, че Роби по никакъв начин не е свързан с Пуйката и взривовете на банкоматите. Единствената допирна точка между двамата била, че топдилърът бил задържан в същата дискотека, която бе атакувана миналата седмица от жандармерията, за да се издирват избягалите грабители на банкомати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    36 0 Отговор
    .аси държавата- наркоразпространители и наркобосове си пият по баровете, необезпокоени!

    Коментиран от #2

  • 2 Чакалов

    30 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лост":

    -така е,да,но в Русе-ченгета и криминалисти покровителстват канал за момичета от елитни училища,превръщани в проститутки,и не само от там...-е на това тогава кво му казваш-всеки има-майка,сестра,дъщеря-кой иска да ги види така?!?И очакваме тия "еничари" да ни пазят и закрилят-Проклети да са-и те и покровителстваните от тях.....
  • 3 ккккк

    28 0 Отговор
    Това е една добра новина.Но защо са пожалили другият цървул....
  • 4 Шуменец

    15 0 Отговор
    Като им знаете имената и със какво се занимават защо не предприемете нещо .
  • 5 Голям прос

    9 0 Отговор
    Няма вечен купон, има вечен сън
  • 6 Коко

    17 0 Отговор
    Кога се е родил, кога е пораснал и едва 25 годишен и станал наркобос. Това иде да покаже че 25 години държавата и институциите които отговарят и вземат заплати за това ги няма-- а за родителите да не говорим.
  • 7 kiki

    6 0 Отговор
    1.2 г затвор за 30 дози висококачествен кокаин и трева? ц ц ц за това нещо един приятел в македония получи 6 годишна присъда
  • 8 Uflaf

    4 0 Отговор
    Разбиха оранжерии в софето дето били на 3 етажа и хоп- един даде фира. Кой е следващия ?
  • 9 qqqqqq

    1 0 Отговор
    Добра новина. Дано да има все повече такива.
  • 10 гост

    2 0 Отговор
    Значи за МВР е нормално да си наркобос, един вид като управител на кафене. Седят и гледат, този се занимава с дрога, този с оръжие, този краде коли, а МВР спи. Страхотно.