Last news in Fakti

1 Декември, 2017 15:32 2 126 0

Хванаха двама за запаления джип на затворнически шеф

  • божил иванов-
  • шеф на затвор

Самият Божил Иванов заяви, че няма идея кой може да стои зад подпалването на колата му

Двама мъже са задържани за палежа на джипа на началника на пловдивския затвор Божил Иванов, съобщиха от прокуратурата.

Снощи около 21,35 часа, в Първо РПУ в Пловдив е получен сигнал за горящ лек автомобил в пловдивския кв. "Кючук Париж".

На място е бил изпратен полицейски екип, който установил, че автомобилът е Opel Frontera и е собственост на началника на затвора. От пожара са нанесени материални щети в предната част на джипа.

По досъдебното производство са извършени оглед на местопроизшествието, разпит на свидетели и др., като във връзка с установяване на фактическата обстановка по делото за 24 часа са задържани двама мъже.

Под ръководството на Районната прокуратура в Пловдив продължават да се извършват активни процесуално-следствени действия – допълнителни огледи и оперативно-издирвателни мероприятия.

Самият Божил Иванов заяви пред Радио Пловдив, че няма идея кой може да стои зад подпалването на колата му.

"Видях пламъци през прозореца и като излязох разбрах, че гори моята кола. Не съм имал заплахи и ако имаше нещо такова, щях да взема мерки", допълни той.

Случилото се обаче го кара да мисли, че явно има "доброжелатели", които могат да бъдат свързани и със служебните му ангажименти.

Иванов подчерта, че сегашният палеж, както този отпреди два месеца на колегата му – началник на охраната на затвора – Стефан Георгиев, няма да постигнат желания ефект за сплашване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА