Last news in Fakti

26 Декември, 2017 18:16 1 909 10

Раненият от пияни роми полицай остава в болницата

  • роми-
  • цигани-
  • полицай

Полицаят, който вчера бе ранен от пияни цигани в кв. „Горно Езерово“, е получил фрактура на носни костици, научи Флагман.бг от сигурен източник. Заради счупването му е предписано да лежи в болницата УМБАЛ-Бургас и вероятно ще остане там два дни.

Припомняме, че конфликтът бе предизвикан след сигнал за силна музика. На него първоначално се отзовали двама полицаи, които обаче били посрещнати с камъни и керемиди. Трима роми се качили на покрива на къща и започнали да замерят униформените.

В резултат единият е бил сериозно ранен, както става ясно. Заради счупването той вероятно известно време ще е извън строя.

Двама от циганите бяха арестувани вчера. Няма информация дали е заловен и третият.

Припомняме, че след инцидента с полицая в квартала снощи се изсипаха десетки полицейски патрулки, решени да респектират за дълго контингента в гетото на квартал „Горно Езерово“.

Днес полицейското присъствие също е засилено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чочо

    35 0 Отговор
    Къде е сега БГ.ХЕЛ. КОМИТЕТ,да защити полицията/няма ги либерастите/.
  • 2 бравоооо

    19 5 Отговор
    За какво му слагат пистолет на кръста? За какво има униформа? Той е длъжностно лице, представлява държавата. Циганите им събарят фуражките, бият ги с тръби, замерят ги с камъни, псуват ги, кълнат ги, а те седят и гледат? Ми като седят и гледат - малко им е. Другия път и халката да му разширят.
  • 3 Боримир

    21 0 Отговор
    И кво ще стане нищо?Полицаят ще е по нова година в болница а циганите ще са пуснати и до банго васил вече ще са обрали бая домове.

    Коментиран от #6

  • 4 Нафарфорий

    21 1 Отговор
    Трябва да се докарат тука американски полицаи да научат нашите как се прави!!!!!!!!!!
  • 5 При желание ,всичко може!!

    16 0 Отговор
    Какви са тези полицай,меки китки,ми то може и да ги ,,оправят циганите".След като не могат да стрелят,да ги напръскат със студена вода или да ги бият както в Индия и Англия,а ако и това не могат да си вземат торбичките и да пасът кози и овце.Поне ще спестим пари от заплати за тези балерини.След като закона е толкова мек,ще трябва да се ,,надърви" със помощ от народа....
  • 6 Гост

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "Боримир":

    Закона е така написан че са безсилни. Законите са писани от престъпници в полза на престъпници
  • 7 Spec b

    0 1 Отговор
    Иде време за либерализция на кно... Първо в съответните органи, после и при ЧЛ-ца...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гощо

    2 0 Отговор
    На сапун!!!
  • 10 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Само полицаят ли е извън строя ? Тя цяла България е извън строя. Когато котката спи - мишките танцуват.