3 Януари, 2018 15:34 23 649 34

Мистерия в Нови Искър! Откриха тефтерче със сметки (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • нови искър-
  • убийство-
  • жена

Стъклото до шофьорското място в намерения джип е счупено

Мистерията около масовото убийство в Нови Искър се заплита.

Тялото на Кети Кюхова в е било открито в местността „Партизаните“, което е на около 2 км от къщата на разстреляното семейство, съобщава „Труд“, позовавайки се на местни хора.

По-късно информацията за зловещата находка бе потвърдена от МВР. Районът е отцепен отдалеч и репортери нямат достъп до него. Стъклото до шофьорското място в намерения джип е счупено, на негово място има найлон. В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче.

В него обаче е споменато и името на Неделчо. Първоначално се появиха и информации, че в бележника имало и любовни послания, но без никакви подробности от кого и за кого за били адресирани. След като трупът на Кети Кюхова, бе открит захвърлен в кладенец, жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6.

Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова – Неделчо Юнаков, на неговия син Георги, на дъщерята на Кюхова – Нанси, на приятеля на тийнейджърката и нейната баба по майчина линия. Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чурулик чурулик

    3 49 Отговор
    Гаси якото хахах
  • 2 голяма мистерия

    45 6 Отговор
    И какво доказва това тефтерче? Нищо! За 20 хил лева никой не убива, пък и никой няма да убие длъжника си, защото губи парите безвъзвратно. Особено пък да избие цялото цяло семейство, което няма никакво отношение към парите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Красо Зелето

    90 6 Отговор
    Просто полицията витае в облаците, и разчита на случайността да разкрие убийството. А това не е само едно, а на 6 човека.
    Ако не бъде разгадано, определено трябва да напуснат всички работните си места, и да се назначат кадърни хора. А не заплатаджии!

    Коментиран от #20

  • 5 Инспектор Дюдю

    14 4 Отговор
    Почеркът е женски, което значи, че най-вероятно е на жертвата, а не на убиеца!

    Коментиран от #9, #31

  • 6 Русенец

    35 48 Отговор
    По теория на конспирацията, това масово убийство е направено за да злепостави правителството Борисов 3 пред ЕС по време на председателството ни ! Извършител е руски агент желаещ разпадането на ЕС !

    Коментиран от #7

  • 7 Психо

    49 5 Отговор

    До коментар #6 от "Русенец":

    Това при тебе от дунавската вода дето си пил като малък ли е, или е от румънския хлор дето ви обгазяват?
  • 8 Бесен Язовец

    19 5 Отговор
    Някой който познава госпожата влиза в къщата застрелва роднините а нея само я ранява после я взима с него качват се в колата но на 2 км.размисля и я застрелва и нея после я хвърля в бунара кой е г- н X ? Познат е на жената

    Коментиран от #10

  • 9 голяма мистерия

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "Инспектор Дюдю":

    Със сигурност почерка е женски, и аз така мисля!
  • 10 голяма мистерия

    20 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Големи глупости си написал, и после с какво си тръгва? С двуколката?
    По скоро убиеца или убийците гледат да печелят време и за това хвърлят трупа в кладенец, а колата я зарязват в гората наблизо. Все пак спечелиха няколко дена, точно за да изчезнат извън граница, както най-вероятно се е случило.

    Коментиран от #12, #13

  • 11 голяма мистерия

    20 1 Отговор
    Убийците са познавали района, умишлено са отишли при кладенеца, което означава, че може и да са местни, или да има човек от групата, който да е местен.
    Начина, по който влизат в къщата, като застерляват кучето означва, че не са се познавали с жертвите.
  • 12 Бесен Язовец

    5 8 Отговор

    До коментар #10 от "голяма мистерия":

    Небе небе бате тръгва си с колата на убитото семейство ! Ти нещо ? Тръгва си пеш без да буди подозрение разбира се, по- пътя се е разколебал и свети мадлото и на жената а и може на близко от X5 да е била неговата кола.Ти брещулевиш глупости!
  • 13 Бесен Язовец

    7 7 Отговор

    До коментар #10 от "голяма мистерия":

    Много си зле с пъзелите момче сега пък унийците,убиеца е един и мотива му е лично отмъщение заради жената е няква ревнива история е всичко
  • 14 Лост

    10 1 Отговор
    Давайте с версиите, че е интересно!
  • 15 Сико

    3 21 Отговор
    26 хиляди на година се самоубиват с огнестрелно оръжие в САЩ ! А други 27 хиляди на година биват застрелвани на територията на САЩ ! Вярно е, че са 50 пъти повече по население от нас, ноо 50 хиляди убийства на година, мнооого ми се виждат, дори за САЩ !
    ИСКАМ ДА КАЖА, ако може някой де ме чуе, и да се вземат спешни мерки държавата да спре това раздаване на разрешително за оръжие, защото ще станем като в сащ ! И в същото време да се засили преследването на незаконното оръжие, дори със затвор!

    Коментиран от #16, #21, #28

  • 16 Лост

    9 5 Отговор

    До коментар #15 от "Сико":

    Отивай пред парламента, тука си чешем езиците само.
  • 17 гост

    15 0 Отговор
    На никой ли не му направи впечатление "журналисти намерили тефтерче" !?
    Какво правят журналисти на местопреление и защо газят из уликите ??? А ако са заличили други, а ако просто това тефтерче е подхвърлено с цел отклоняване на внимание и т.н. все въпроси, които изникват ! Само любовник липсва в схемата и все си мисля, по версията, че в момента в които се разбере, кой е той, ще са близо и до извършителя !?
  • 18 jambazina

    12 2 Отговор
    Каквото стана с момичето от Перник, със сестрите, с 14-те войника и всички зверства от прехода, ще стане и тука - процесуални грешки, ала-бала, след 3 дена всички ще са забравили, макар да в някои от случаите да е добре известно на властите кой стои зад всичко.
  • 19 Антон

    15 0 Отговор
    Най-вероятно пак става дума за някаква любовна история - дали споделена дали отхвърлена любов, ама нещо такова ще да е. И пак ще да е некой психар, на едното место избил пет човека и то с много патрони,после шестия го утрепал на друго място.
    Интересно ще бъде дали убиеца е носил мобилен телефон, и какво ще покажат клетките на оператора за сим картите в обхват. Защото ако не е носил телефона си, значи това е подговтено и обмислено деяние много малко вероятно е да не разполага с мобилен телефон.
    Ей изкуфехме от качествен живот.
  • 20 Гост

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Красо Зелето":

    Ей такива хейтъри като теб, са ми най-противни!
    Що не станеш кука да те видим какъв ще си? Сигурно ти си голям експерт в твоята област, нали?
    Нека уважаваме усилията и труда във всяка професия, защото не всички може да сме като циганите и да разчитаме на социални помощи!

    Коментиран от #22, #27

  • 21 Гост

    18 3 Отговор

    До коментар #15 от "Сико":

    Абе ти нормален ли си? Кой ще извърши убийство със законно оръжие? Ако е така, ще го хванат веднага!
    А призивът ти да се спре раздаването на оръжие, показва колко е голям дефицитът ти на разсъдък, искайки да лишиш обикновените граждани от адекватна защита на живота и дома си!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 един

    4 1 Отговор
    На това му се вика мистерия! По-голяма тъпотия няма!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Шаран БГ

    20 4 Отговор
    Ругайте, колкото си искате- сега Ви се е паднало!
    Въпреки всичко трябва да знаете , че точно в Криминалния отдел на МВР работят много съвестни и кадърни хора !!!
    И най-малко ние ще им даваме ум и разум тук, как да хванат убийците.
    Вярно е, че има бум на сериозните престъпления срещу личността, но това е плод на възпитание и пропаганда в последните 30 години. Пуснете телевизора - от 50 канала на 40 от тях убийства и насилие от всякакъв вид. Какво да видят млади и стари, да не говорим за хора с вродени престъпни наклонности. Винаги е имало престъпност - добре, че в НРБ не се съобщаваше за подобни постъпки на разни изверги !
    Когато от трибуната на Парламента Ст. Данаилов, повдигна този въпрос, никой не му обърна внимание. А тук във форумите, както е редно, той трябваше да бъде окалян и оплют и никой даже и дума не пророни за това, което предлагаше. Никой от другите партии не смее да се противопостави на опростачването на нацията и по екраните се лее кръв на поразия!! Защо не и на живо ???
  • 26 БОКО

    5 0 Отговор
    Или бивш мъж на Кети,или настоящ любовник!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Патриот

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Сико":

    В България закона позволява носенето на оръжие, но дефакто има толкова много регулации, задължения и отговорности, че напрактика е забранява. Просто си губи смисъла.
    На практика едва 2-3% от престъпленията стават с личните оръжия.
    ЗА това и разкриваемостта е толкова ниска, щото тия оръжия незаконните никой не ги знае, но и никой не си прави труда да ги търси.
    Невероятно, но факт Полицаите на годината за 2017 станали такива, защото разкрили много тежко убийство. Който разкрие убийства сатава порицай на годината.

    До там ни докара демокрацията, свободата и европейската ни ориентираност,.
  • 29 Пепо

    5 2 Отговор
    Убииците са чужденци!
    Това е фамилно отмъщение не типично за нас.
    Някава форма на вендета.

    Коментиран от #33

  • 30 ХОРЕЙШО

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Районът е отцепен отдалеч и репортери нямат достъп до него.
    Публикувано във факти.бг: В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори.

    Такаааа - някой моля да обясни как АДЖЕБА района ужким бил отцепен и разните му там репортерчета нямали достъп до него и в следващите редове четем ЧЕ "в близост до автомобила ЗАБЕЛЕЖЕТЕ не 1 журналист а ЖУЛНАЛИСТИ ( множествено число тоест НЯКОЛКО ) намерили ТЕФТЕРЧЕ ? Нещо не мога асимилирам , как хем отцепен а в същото време журналя намират веществено доказателство в "отцепен район " ? И какво изобщо правят на местопрестъпление ,което органите на реда би трябвало да са отцепили недопускайки човешки крак да тъпче върху улики заличвайки по този начин веществени доказателства ? ГОСПОДИ КАКВА ДЪРЖАВА !
  • 31 Търговски регистър

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Инспектор Дюдю":

    На името на жената също има регистрирани фирми.Съдружнички са и две жени.Атаката за мен е срещу Кети, защото е открита отделно... Не виждам никаква конспирация или политизиране на случая.Нови Искър е много удобно място за разчистване на сметки, поради факта че е по-рядко населен. С оглед на по-високата престъпност от 1990 г насам и по-ширеща се напоследък, внимавайте като си сменяте квартала...
  • 32 Кавал

    4 0 Отговор
    Х5,фирми,Юнаков май се занимавал с ДДС ...работата миришееее на много мръсни парички ,ама чак и тинейджърите ,че и кучето тц тц
  • 33 дедо Шишарко

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Пепо":

    Прав си колега!Албанците така си разчистват сметките ,като избиват цялата рода!
  • 34 nik

    0 0 Отговор
    колко требе да си луд да напишеш че ти дължат 21х. лв и 31 СТ