3 Януари, 2018 19:24 24 599 10

Крадец се е крил край къщата в Нови Искър

  • нови искър-
  • убийство-
  • крадец

Обирджията бил спипан от бизнесмен, който го забелязал в имота си в нощта на убийството

Крадец се е крил край къщата в Нови Искър - 1
Снимка: БТА

Крадец, който се е крил в имот в близост на къщата на ужасите, е бил заловен в нощта на шесторното убийство в Нови Искър, съобщи вестник "Монитор". Обирджията бил спипан от бизнесмен, който го забелязал в имота си и веднага се обадил на полицията. Униформени дошли и го прибрали.

Все още обаче няма официални данни крадецът да е свързан с масовото покушение. Не се съобщава също така дали има дори и малки подозрения, че той може да е жестокия килър. В същата вечер още една къща в Нови Искър е била разбита.

Криминалисти и разследващи полицаи изнесоха няколко чувала с улики и веществени доказателства, събрани в района на кладенеца, където днес откриха тялото на Кети Кюхова.

Малко по-късно приключи и огледът в местността „Партизаните“, намираща се на три километра от къщата в Нови Искър, станала арена на петорното убийство. В ранния следобед линейка откара тялото на Кети Кюхова в съдебна медицина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    40 3 Отговор
    Така е, когато се озовеш на неподходящото място, в неподходящ момент. Сега ще му изпишат всичко на гърба, и ще изгние в панделата. А убийците отдавна са в чужбина.
  • 2 qqqqq

    29 5 Отговор
    Очевадно е че си имат работа с обучени хора. Но каква е причината. Да избиеш толкова народ без нищо, някак не върви. Всичко е изпълнено много спокойно и прецизно. Това семейство да не са намерили НЛО. Само службите се отличават с такава точност.
  • 3 Луд с кирка

    40 0 Отговор
    Браво, точно това си мислех! Сега ще "обуят" този или някой малоумен клошар, ще наредят пъзелчето на гърба му и ще даваме тържествени пресконференции, как свършихме бързо работата. Пълна гнусотия. Да не дава господ да им пада в ръцете човек на тия некадърници.
  • 4 Крадец

    22 0 Отговор
    Това е идеалният свидетел!
  • 5 Serj

    23 0 Отговор
    Тоя ше отнесе "джакпота".
  • 6 н стоименов

    21 1 Отговор
    топ идиотите могат да спрат кафето и да минат на уиски всичко е разкрито
  • 7 24790217

    9 0 Отговор
    Ами на мен ми прилича на убийство или за невърнати пари или за любовна игра.
  • 8 Шаран БГ

    21 0 Отговор
    Когато една работа е изпипана майсторски, всички само цъкат с уста! Малко са неразкритите подобни ужасии. Кой, как и защо ?
    Ако не до време една година, то след по-дълъг период нещата ще се изяснят ! Публиката може да си остане в неведение - тези които трябва да знаят , ще знаят !!
    Основния постулат в криминалистиката : НЯМА НЕРАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ОСВЕН АКО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ВЛАСТТА !!
  • 9 И.К

    11 1 Отговор
    Това не е бил крадец,а съгледвач на убийците.Следил е кой влиза и излиза от къщата,но е имал неблагоразумието да го забележат и хванат.Може би килърите не са имали вече актуална информация за присъстващите и са атакували на принципа че покрай сухото и мокрото гори
  • 10 КТ- 25

    5 1 Отговор
    Това Нови Искър било страшно място - където и да се обърнеш, я труп, я убиец.