Last news in Fakti

4 Януари, 2018 10:04 4 970 4

Зверски боеве с питбули в Добрич

  • добрич-
  • питбул-
  • боеве-
  • кучета-
  • радослав павлинов

Полицията и прокуратурата проверяват Радослав Павлинов, организирал кучешки схватки

Зверски боеве с питбули в Добрич - 1

Полицията и прокуратурата проверяват Радослав Павлинов, който организира системно кървави кучешки боеве, пише „Монитор”. Отлежданите от него питбули разкъсвали улични кучета. Сигналът е подаден от група в социалната мрежа Facebook, която показва и клипчета с издевателства над четириногите, пуснати от самия Радослав.

Според информацията в групата „DOG Help - BG“, Радослав сам се хвалил, че организира боеве и според него това е бизнес. Неговите хора залавят улични кучета, избиват им зъбите и после кучетата на Радослав, с прякор Рафа, се обучават върху уличните песове. В крайна сметка уличните четириноги биват оставяни да умрат в страшни мъки.

Зверски боеве с питбули в Добрич

Павлинов организира кучешки боеве със залагания, като използвал отглежданите специално за това питбули. Защитниците на четириногите в социалните мрежи припомнят, че това е престъпление по член 325, ал.1, т.2 от НК.

За гаврата му с кучетата се е разбрало случайно. Той продал мобилния си телефон, но забравил да изтрие изродските клипчета с животните и новият собственик на апарата останал потресен от видяното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мистър материал

    26 3 Отговор
    Познавах един възрастен човек, беше работил като пазач в Белене, висок и строен но на 80г, скоро почина, та за такива изроди той разказваше -"докарваха ги при нас и ... работа ..... бобена, зелева чорба и пак работа .... и ставаха като фиданки"
  • 2 Кавал

    0 4 Отговор
    .бау бау

    Коментиран от #3

  • 3 РЪФ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кавал":

    АМАН ОТ КАВАЛИ И КОМПЛЕКСАРИ

    СЕГА С КУЧЕТА
    СКОРО С ХОРА ЛИ ЩЕ ТРЕНИРА
    КОГА В ТАЯ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ И НЯКОЙ ТАКЪВ ЩЕ ГО ПУСНАТ НА СОБСТВЕНИТЕ МУ "ЛЮБИМЦИ" ДА ПОТРЕНИРАТ С НЕГО
  • 4 Мъст

    1 0 Отговор
    1 бригадка ни трябва намираме ги такива сладури, як бой без пощада, зъби и т.н
    Долни изверги!!!!