16 Януари, 2012 11:44 15 125 8

Убиха жена в дома й

  • селановци-
  • тамара

Задържаха съпруга й, намерил тялото в леглото

44-годишна жена е убита в дома си в оряховското село Селановци, съобщиха от ОД на МВР Враца. Убитата жена е родена в Република Казахстан.

Трупът е открил съпруга й - 46-годишния Д.Й., който се обадил в полицията в Оряхово. Жената лежала мъртва в леглото си. 

От извършения оглед са установени следи от удари с твърд предмет по лицето и тялото на жената. Трупът е изпратен за аутопсия в МБАЛ "Христо Ботев" - Враца.

Съпругът е задържан за 24 часа. Образувано е дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 завършил училище

    0 0 Отговор
    Браво на автора - само 4 граматически грешки!
  • 2 висшист

    1 1 Отговор
    Грешиш,колега,грешките са 7!
  • 3 онзи

    0 0 Отговор
    що ли ми намирисва на кафявокожи?...
  • 4 Десен

    0 0 Отговор
    Правилно, грешките са 7!
  • 5 ???????

    0 0 Отговор
    Тук пише за поредната трагедия, вие правописни грешки търсите. Ми четох внимателно, не открих грешки, хайде посочи ги като ги виждаш?
  • 6 някой

    0 0 Отговор
    Поредната домашна трагедия. Някой, пак, или не си е здържал нервите и е налетял на жената, или се е опитала да осуети някакъв грабеж в дома им.
    Живеем в ненормални времена. Забелязвам и такива коментари. За правопис, някакъв си...
  • 7 стоян диханов

    0 0 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ТРАЕМ И ГЛЕДАМЕ БЕЗУЧАСТНО, КАК ПРЕСТЪПНОСТТА В България става все по-голяма и по трагична. В реме е да се вдигнем и да кажем не на мутренското управление. Не е вярно, че ням алтернатива. Алтернатива е интелигенцията, разумните и образовани хора. Време е ние да вземем съдбата си в ръце, а не да се оставяме да ни управляват цигани и мутри. Време е за време разделно. Стига сме се вайкали. Време е да свалим продажниците, начело с бойко и цветан. Пиша ги с малки букви, защото са малки хора.
  • 8 ШПОРА

    0 0 Отговор
    КРАЙНО време е да разрешат свободната продажба и законно притежаване на огнестрелно оръжие за НОРМАЛНИТЕ ХОРА. Явно е, че ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ притежават И законни И незаконни оръжия, правят каквото си поискат, стрелят и убиват когото си поискат. ВРЕМЕ Е ЗАКОНЪТ да започне да защитава и обикновения гражданин, жилището да е НЕПРИКОСНОВЕНО и ВСЕКИ гражданин да има правото да застреля КАТО КУЧЕ ВСЕКИ дръзнал да влиза в дома му без значение какъв е!