Last news in Fakti

16 Януари, 2012 15:38 2 819 0

Данъчната от Враца убита, защото искала да остави мъжа си

  • данъчна-
  • враца-
  • убийство
Данъчната от Враца убита, защото искала да остави мъжа си - 1
Снимка: МВР

43-годишната данъчна служителка от Враца Дореми Джорлева е била убита от съпруга си Пламен, защото искала да го напусне и му казала, че е осиновен. Това стана ясно от показанията на убиеца пред Окръжния съд във Враца, който го остави за постоянно в ареста.

Дореми Джорлева бе в неизвестност от 4 януари. Обявена бе за общодържавно издирване на 10 януари, а три дни по-късно полицията задържа съпруга й и след самопризнанията му  тялото й бе открито в местността „Мътница” между Враца и Вършец.

Искането за постоянното задържане на Джорлев бе внесено от наблюдаващия прокурор Владимир Дилков с мотивите, че обвиняемият за тежкото престъпление може да се укрие или да посегне на живота си. Служебният защитник подкрепи тезата на обвинението и не поиска по-лека мярка за неотклонение.

Самият Пламен Джорлев поиска да даде обяснение пред съда за случилото се на 4 януари между него и съпругата му Дореми, което довело до убийството. По думите му скандалът избухнал, след като тя поискала да го напусне и му казала, че е осиновен, за което той не знаел. Тогава загубил контрол. Докато даваше показания, 43-годишният Пламен се разплака и завърши с думите, че съжалява и никога няма да си прости това, което е извършил.

Решението на съда не е окончателно, може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд, но най-вероятно обвиняемият няма да се възползва от това право, тъй като сам не пожела да бъде пуснат на свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА