Last news in Fakti

13 Януари, 2012 09:02 4 989 4

Съпругът убил изчезналата данъчна

  • убийство-
  • враца-
  • данъчна

Още един труп открит снощи

Съпругът убил изчезналата данъчна - 1
Дореми Джорлева - Снимка: МВР

Убийство по непредпазливост по време на семеен скандал. Така директорът на Института по психология на МВР  Неделчо Стойчев определи в сутрешния блок на бТВ разплетеното убийство на данъчната от Враца. Вече е ясно че убиец е нейният съпруг.


Изчезналата данъчна служителка от Враца бе открита мъртва късно снощи. Трупът е открит по пътя към Вършец, наяден от животни. Подробности по случая се очаква да изнесе по-късно днес директорът на ОД на МВР - Враца Росен Иванов.


От момента, в който е било заявено, че жената е изчезнала, съпругът й е бил сред заподозрените. При проведено събеседване в Института по психология на МВР и полиграфски тест, съпругът е направил пълни самопризнания, съобщи Стойчев. След това мъжът е посочил и мястото, на което е извършено убийството и където е бил изоставен трупът.


43-годишната Дореми Джорлева, изчезна на 4 януари, а бе обявена за общодържавно издирване на 10 януари. Според колегите й съпругът й бил изключително ревнив и често вдигал скандали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    abe kakvo im stava na tezi hora?
  • 2 наско атанасов

    0 0 Отговор
    savsem se izduhvat horata...i za6to?
  • 3 сд

    0 0 Отговор
    в статията има пунктуационни грешки
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.