Last news in Fakti

17 Януари, 2012 18:09 1 179 1

В спецсъда вече са внесени пет дела

  • спецсъд-
  • специализиран съд-
  • дела-
  • антимафия

Пет обвинителни акта са внесени в заработилия на 1 януари специализиран първоинстанционен наказателен съд, предаде БНР.

Две от делата са срещу организирани престъпни групи, а останалите три - срещу отделни лица, свързани с организираната престъпност.

Сред подсъдимите няма знакови имена. Едно от делата идва от Пловдив, то е за наркотрафик с основен подсъдим украинеца Степан Кара. Заедно с още няколко души, той е обвинен в опит да пласира близо един и половина килограма хероин, част за България, друга за Европа.

Имотна е другата организирана престъпна група, която ще бъде съдена от спецсъда. Делото идва от Бургас, подсъдимите са успели да измамят доста възрастни и самотни хора без наследници с имоти основно в супер центъра на града.

За изнудване по решение на организирана престъпна група пред съда антимафия ще застане Стефан Лалов от Кърджали. З

а наркотици е делото, пристигнало от Плевенския окръжен съд, а от Смолянския за принуда и лихварство от престъпна дейност. Това са така наречените наследени от съда антимафия дела, за сега новообразувани съдебни производства там няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ - ГЛУПОСТИ

    0 1 Отговор
    Боже какви дела само се гледат в спецсъда "близо един и половина килограма хероин" брейй колко много хероин абе вие ще вземе да спрете наркоразпространението в България бе !!Дупе да ви е яко българи които сте в България още а не сте избягали като мен в чужбина...