27 Януари, 2018 11:46 48 954 12

Дъщерята на Карамански разкри какво е станало с парите му

  • иво карамански-
  • дъщеря

Кръстникът на българската мафия Иво Карамански има четири деца. Най-малката му дъщеря Александра от години оглавява най-известната от неговите фирми „Корона” и чрез нея успешно работи като единствената жена частен детектив в България.

Баща й Иво Карамански бе убит през 1998 г. Умира на място от куршума на Стефан Въжарски по време на пиянски скандал във вила в „Бояна”. Тогава Александра е още дете, едва на 11 години е. През 2009 г. обаче приятелят й Христо също бе убит, като килърът му години наред й се заканва от затвора. Мълвата гласи, че биг босът Иво Карамански оставил наследство от 30 млн. лева.

Александра обаче отрича. „Баща ми не остави никакви милиони. Нещо повече – не ми остави абсолютно нищо. И да е имало някакви пари, те изобщо не са стигнали до мен. Други са тези, които спечелиха след смъртта му”, категорична е Александра Караманска, твърди „Таблоид“.

Наследницата на мафиота обаче е благодарна за контактите, създадени от татко й, които се оказват златни пътеки в детективската работа. Не крие, че името често й изиграва лоша шега, а понякога направо пречи. Веднъж, например, я изгонили от Държавния архив заради фамилията си. Когато вижда личната й карта с името, служителката в Архива моментално забравя, че няма право да откаже поискана информация. Чиновничката не се разколебава в отказа си, дори когато Александра й показва всички документи, необходими й да изследва родословното дърво на свой клиент.

„На дъщеря на мафиот информация не давам”, сопнала се чиновничката в архива.

Александра завършва 151-о училище в столицата, днес Национално средно училище „София” със специалност право и публична администрация. Почти веднага влиза в известната фирма „Корона” на баща си и бързо сбъдва детската си мечта да стане частен детектив. Твърди, че не тя, а детективската професия сама я избрала. Първият й учител Марин Маринов е и първият български частен детектив, при това е приятел на баща й. Учила и от други авторитети в бранша след това, като един от най-вдъхновяващите примери за Алекс е агенция, основана през 1963 г. в САЩ, където и бащите, и синовете и внуците са детективи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инспектор Дю Дю

    48 12 Отговор
    Марин Маринов мухахахаха,някой друг виц да разкажете?

    Коментиран от #3

  • 2 обикновен

    146 8 Отговор
    Всички босове са били агенти на ДС.Тя ги сьздаде и уби.
  • 3 Vasik Atanasova

    22 12 Отговор

    До коментар #1 от "Инспектор Дю Дю":

    познаваш ли го Марин Маринов ?

    Коментиран от #12

  • 4 незнайко

    61 5 Отговор
    В прав текст не е казала истината ! Какво е разкрила не разбрах ?
  • 5 Дреме ми

    35 2 Отговор
    на шушоните.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 НИК

    63 2 Отговор
    Аз пък не разбрах какво е станало със парите на Карамански както гласи заглавието на статиата
  • 8 Анонимен

    55 0 Отговор
    Нищо не разбрах..по въпроса..само биографични бележки...но и това не ни касае...имал ...дал..няма ги...Откъдето дошли там отишли...Другото оправихме че и стигнахме до наследството на Карамански....Да кажат къде са парите на другите...живите КАРАМАНЦИ..дето ни крадат и доят???
  • 9 Каракачан

    33 8 Отговор
    Да е живо и здраво момичето, щом със законен труд си изкарва прехраната.
  • 10 Генчо

    14 5 Отговор
    Кой ги прави тия хора частни детективи?все едно вълк да пуснеш да пази овцете.и баща и ,и ВИС и СИК Са чеда на комунистите.крушката не пада по далеч от дърво то.не и вярвам нито на нея нито на баща и
  • 11 Радко

    23 6 Отговор
    Преди години такива като Александра и Марин Маринов ги лекуваха задължително.Държавата трябва да се вземе в ръце.Тази се мисли за наследник на мафиот,а той е бил доносник на милицията. А милиционера Маринов се мисли за български хан.Доста изперкаха хората. Странно е че си имат и публика.Е затова пенсионерите си хвърлят парите от балкона, вярвайки на луди хора.Няма да се очудя ако тази почне да се представя за принцеса а той за Крал Лир.Не ви ли омръзна да четете кой луд какво е казал?
  • 12 ДюДю

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Vasik Atanasova":

    Отдавна.