Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 15:46 16 646 18

Мистерия около изчезналия в Дубай участник от Big Brother

  • даниел делчев-
  • дубай-
  • изчезнал

Мъжът повярвал, че е син на арабски шейх

Драматично се развиват нещата около Даниел Делчев. Мъжът, който бе участник в сезон на "Биг Брадър", е в неизвестност от почти 100 дни.

Негови близки и приятели нямат никаква връзка с него. Те припомнят, че Даниел е тръгнал да търси баща си. Той мислеше, че татко му е шейх в Дубай. Появиха се хора, които подклаждаха тези му мисли. Те му взеха кръвни проби и му заявиха, че има съвпадение с кръвта на емира на ОАЕ и той е негов син. Вилияна Янкова е дошла специално да убеди и заведе Даниел в ОАЕ. Тя организира изпращането на кръвните проби в арабската страна. Той е бил много въодушевен.

Последно имахме контакт с него през ноември. На 15-и стават 100 дни откакто го няма. Това заяви в ефира на "На кафе" журналистката Дани Златанчева.

"Дадох си сметка, че един месец не ме е търсил в началото на декември. Той е много контактен, качва и праща снимки на всяка крачка, а сега не отговаря на телефона си. Във фейсбук профила му няма активност. Той е сирак. Това забави подаването на жалбата може би с месец и половина. Благодарение на наши познати в полицията на високо ниво се стигна до обявяването му за безследно изчезнал. Вилияна е обявена за издирване заради отвличане", заяви пиарката и журналистка Патриция Кирилова.

"Докато не се стигна до заминаването, не знаехме нищо за Вилияна. Странно е жена да идва от Дубай специално да го вземе. Много майсторски го е убедила, че има общо с емира на ОАЕ. Тя вече му е била издала и лична карта с ново име - това на емира", казаха още двете дами.

Според майката на Вилияна, с която се свързахме, се случвало да изчезват така българи, които биват прибирани в ареста, защото се заглеждали по височайши личности в Дубай. Оказва се, че голяма част българи наистина изчезват в Дубай, повечето са от ромски произход, ни казваха от консулството ни там", заяви Златанчева.

Двете журналистки предполагат, че изчезването на Даниел има връзка с това на Юри Байрактаров. Той е на 45 години и е заминал на 12-и ноември за Дубай - четири дни след Даниел. Той също е обявен за безследно изчезнал от "Интерпол". Общото между двамата според журналистките е това, че са бизнесмени, занимаващи се със строителство. "Може да са някъде по строежите в Дубай", казват те.

Дамите добавят, че по тази следа са били насочени от майката на Вилияна. Оказва се, че обявената за издирване наистина е близка с емира, дори била омъжила своя приятелка за негов син. В ефир се включи сестрата на изчезналия Юри - Евгения:

"Последно видях Юри през септември във Велико Търново. После той си отиде в София, а неговият съквартирант го е изпратил до летището, когато е пътувал за Дубай. Чух го на 11 по телефона. Трябваше да е там 3-4 дни, за да оправи документи. Не отива за първи път в Дубай. Преди време прекара 6 месеца в страната, но винаги сме поддържали връзка. Взехме разпечатка на разговорите му. Последните са проведени на 12 ноември - в деня на заминаването му. След това единствената активност е на 26-и - за около час е използвал интернет, но не е ясно за какво - приложение, търсил ли е нещо из интернет или е говорил онлайн. Не е възможно да е добре и да не се обади за празниците. От МВР ми казаха, че към момента не виждат връзка между неговото изчезване и това на Даниел, но ми споделиха, че всъщност с Даниел е заминал и още един мъж, също от Велико Търново, като Юри, който е обявен за издирване от роднините му. Той е на 51 години, но не помня името му, просто се радвах, че не говори за брат ми", каза Евгения.

Тя добави, че от МВР са дали много странна информация - от всички тези души, обявени за издирване, само един документално от властите в Дубай се води влязъл в страната. Това е истинска мистерия, защото по първоначални данни от полицията и всички са влезли в ОАЕ, но не са напускали страната. Двете журналистки добавиха нещо много интересно към разказа си за Даниел след чутото от сестрата на Юри.

"Дани трябваше да пътува един ден по-рано, но изтърва полета заради важно писмо. Затова си взимат полет до Русия за следващия ден и от там трябва да тръгнат за Дубай. Така обаче се оскъпява пътуването, а и удължава", казват те, подозирайки, че това е направено умишлено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    26 3 Отговор
    този е луд
    спомням си и как го биха в биг брадър
  • 2 ЛОЛ

    49 3 Отговор
    До скоро не вярвах, че има толкова тъпи хора!!! Но с всеки изминал ден се убеждавам обратното.
    Поне с тези кръвни проби нито един оргън да не отиде зян.

    Коментиран от #4, #18

  • 3 ПРИКАЗЕН ДУБАЙ

    31 0 Отговор
    В ДУБАЙ ИМА ПРАКТИКА ДА СЕ ВЗЕМАТ ДОКУМЕНТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ, ПОВЕЧЕТО ИНДИЙЦИ - НЕЩО КАТО РОБСТВО Е - МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА КОЛКОТО ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД, СПЯТ ПО 4-5 В ЕДНА СТАЯ И БАЧКАТ, КАТО СА ИЗЧЕРПАНИ ФИЗИЧЕСКИ ИМ ГИ ВРЪЩАТ И ГИ ТОВАРЯТ НА САМОЛЕТА ОБРАТНО В ИНДИЯ, АМА ТОВА МОЖЕ ДА ТРАЕ 2-3 ГОДИНИ
  • 4 smeh

    45 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЛОЛ":

    Точно това ми беше на акъла през цялото време докато четях статията. Като видиш, че е бил и сирак веднага ти светва лампата, че това е перфектната жертва, която никой няма да издирва.

    Дано не сме лоши пророци, но всичко сочи към канал за трафик на хора и търговия с органи.
  • 5 Станал е донорче

    16 2 Отговор
    Разфасовали са го и са му продали органите..............

    Коментиран от #7

  • 6 Цецо

    43 1 Отговор
    Донор за някой богат арабин е станал, кръвните изследвания са му взети, за да се провери съвпадение и възможност за трансплантация, кое се правят направо е нарисувано...
  • 7 990

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "Станал е донорче":

    То и ти натам отиваш, явно си малък още и не познаваш методите господни

    Коментиран от #11

  • 8 Жоро

    1 1 Отговор
    Пълни глупости!!!
  • 9 Гого

    1 3 Отговор
    Добре дее няма да си пия виното заради него тая вечер ай
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 взет за органи

    18 1 Отговор
    и аз съм на мнение, че е станал жертва на канал за органи...
    жената е в схемата и набира жертви от смешни страни като нашата...
    направените му изследвания са именно, за да се види дали съвпада за трансплантация... там има много богаташи, но климата е ужасен и бързо им се скапва здравето... жалко за момчето! нашите органи нищо не могат да направят, но трябва да подслушват майката на тая Вилияна Янкова, а и да дебят кога ще си дойте тая шматка дето участва в разни нелегални схеми...
    службите ни са твърде заети обаче да слухтят в полза на партиите, мафията и т.н. родни простотии и няма външно разузнаване
  • 13 Гост

    24 4 Отговор
    Аз мисля ,че всички цигани имат бащи и роднински връзки с шейхове в Дубай . Я да заминават на куп на там , може и да извадим късмет и да не се върнат.
  • 14 Аз Варна

    5 0 Отговор
    Дано да не се е случило най-лошото с този човек.Като го гледам доста здрав изглежда физически,дано не е станал донор по неволя.Ама да ти е толкова плитък мозъка и да се вържеш,че син на арабски шейх ще ставаш?Дръжте ни в течение,ще бъде жалко за човека,добряк е.
  • 15 Кавал

    1 0 Отговор
    Може да е прост ,но органите му сигурно са били здрави.Като става въпрос за Дубай винаги има една българска пачавра,която облизва арабски пишоци.
  • 16 емо73канар

    5 1 Отговор
    По скоро е станал донор за някой шейх, затова са били кръвните проби.
  • 17 Умникът

    4 1 Отговор
    За съжаление, когато си прост.... е за цял живот.
  • 18 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛОЛ":

    ОргЪн?? Браво, умнико...