Last news in Fakti

20 Януари, 2012 10:23 1 328 0

Кило и половина хероин в Škoda Octavia

  • хероин-
  • видин-
  • граница-
  • чешки гражданин
Кило и половина хероин в Škoda Octavia - 1
Снимка: МВР

Гранични полицаи и митничари откриха на ГКПП – Видин над килограм и половина хероин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Наркотикът е намерен в колата на чешки гражданин, който е задържан.

Вчера мобилна група за контрол и наблюдение, съставена от гранични полицаи и митнически служители, е извършила проверка на излизащия от страната лек автомобил Škoda Octavia. Колата била управлявана от 45-годишен чешки гражданин.

Проверяващите действали професионално и в кухините на арматурното табло открили 7 скрити пакета с прахообразно вещество. Теглото на веществото -  в светлобежов цвят, било 1650 грама, а при направения полеви тест то е дало характерното за хероин оцветяване.

Чешкият гражданин е задържан. В колата са намерени и квитанции, по данните на които може да се съди, че предполагаемият маршрут на мъжа е бил Австрия-Сърбия-Македония-България.

Работата по случая продължават служители на териториалното звено „БОП” – Видин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА