Last news in Fakti

21 Януари, 2012 12:33 2 705 1

Ганстер на Златко Баретата закопчан на Острова

  • тишо боксьора-
  • златко баретата
Ганстер на Златко Баретата закопчан на Острова - 1
Снимка: БГНЕС

Брутално жесток български гангстер, познат с навиците си да реже ушите и пръстите на жертвите си, е бил арестуван в Англия след сигнал, подаден от вестник „Сън“.
43-годишният Тихомир Георгиев, подозиран в убийство - е в списъка с най-издирваните престъпници на "Интерпол", след като избяга от процес в България.
Той е бивш доверени на Златомир Иванов - Златко Баретата, а в подземният свят е известен като Тишо Боксьора.
Той е бил разпознат от журналисти на „Сън“ по време на разследване на изданието. Акцията на полицията е била бърза и неочаквана за Тишо Боксьора. При нахлуването на полицията в боксовата зала издирваният гангстер е бил по къси спортни гащета и боксови ленти.
В България Тишо Боксьора се опита да избегне затвора като свидетелства срещу Златко Баретата.
Гангстерът дори се оправда, че е бил принуден да убива по заповед на шефа си. Излизайки под гаранция, Тихомир Георгиев бяга на Острова.  В Лондон той живее трудно в продължение на месеци, преди собственик на боксов салон в Бермондси да го наеме. Без да знае за миналото на Тишо Боксьора, Джон Руни - младши, му дал стая за спане и му е позволил да тренира и да се боксира с останалите посетители на салона.
"Той бе бездомен и ме помоли да се изкъпе вкъщи. Това се случи през ноември. Жена ми е българка и просто му помогнахме. Не знаех кой. Не ни каза, че е преследван от закона. Просто не приличаше на такъв", оправда се Джон Руни.
На 7 декември 2011 г., Георгиев дори е получил пари, за да се боксира в състезание в лондонския нощен клуб "Министър ъф Саунд". Гангстерът е бил на постера на турнира с боксовото си име Тишо.
От Скотланд ярд потвърдиха само, че са арестували 43 годишен българин, издирван за убийство в роднината му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брат му

    0 1 Отговор
    ГАНСТЕР??!!!.....-айде де!