Last news in Fakti

6 Февруари, 2012 13:39 2 936 2

"Сън" свърза Боксьора с още три убийства

  • тихомир георгиев-
  • боби цанков-
  • емил кушев-
  • биляна наумова-
  • тишо боксьора

Британският вестник „Сън“ продължава с разкритията по адрес на нашия гангстер Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, който бе арестуван в Лондон. Този път таблоидът твърдят, че Георгиев, известен със страховитото прозвище Касапинът от България, е свързан с още три убийства – на накродилър, приятелката му и на журналист.

Става дума за Емил Кушев и любовницата му Биляна Наумова. Двамата бяха измъчвани и застреляни през 2007 година, пише вестникът вестникът. „Сън“ припомня и убийството на журналиста Боби Цанков, който бе застрелян в центъра на София, след като оправи обвинения срещу Георгиев.

Така мокрите поръчки, с които Боксьора е свързван, стават шест. Грози го 18 години затвор за убийството на мафиота – конкурент Емил Герасимов. Подозиран е и в покушение над други двама членове на мафията.

Тишо Боксьора бе издирван от Интерпол за три убийства. Спипан бе в лондонски спортен клуб, където редовно се боксирал в различни турнири и състезания.

Нащенецът се бори да не бъде екстрадиран в България, тъй като се страхува, че у нас човешките му права ще бъдат нарушени.

На 27 януари вестникът разкри, че има мокра поръчка за главата на  Боксьора, който се очаква да бъде екстрадиран у нас. Именно в затвора трябвало да се изпълни поръчката за убийство. Според анонимен източник шансовете му били много малки. Криминални босове са вдигнали мерника на плевенчанина, бесни от опитите му да свидетелства срещу бившите си шефове, разкрива още вестника.

На Острова 43-годишният нашенец е известен като „Касапинът  от България“. Причината е, че има навика да реже  пръстите и ушите на противниците си.

Той е считан за бивш довереник на Златомир Иванов - Златко Баретата. "Сън" пише още, че Боксьора е бил част от банда гангстери, оперираща с дрога в София през 2010 година. 

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Мамин сладуран ако се разкрие,че ти си убил РУСЛАН !!............
    .........ЩЕ СЕ МЪЧИШ ПО КРАТКО В МЕСТА ЗА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА!!
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Моля наблюдаващите модератори да уведомят следствените
    органи за едно тежко престъпление убийството на РУСЛАН от
    Бургас,който беше намерен закопан в една кафка до Казанлък!!