Last news in Fakti

3 Март, 2018 15:40 4 302 4

Бандата на Шумахера свила 17 000 от банкомата в "Илиянци"

  • илиянци-
  • банкомат-
  • шумахера

Срещу Иван Янински пък има над 50 висящи дела за откраднати коли

Петимата бандити, взривили банкомат в София вчера, са успели да отмъкнат над 17 000 лева от него.

Сигналът за експлозията бе получен вчера сутринта в 5,15 часа. Банкоматът се е намирал на фасадата на цветарски магазин на бул. "Рожен" в столичния кв. "Илиянци". Полицията е причакала извършителите, които са се опитали да избягат. След преследване по улиците на София петимата поемат в посока Ихтиман и Елин Пелин. Екипите на СДВР и отряда „Кобра“ обаче успяват да ги арестуват в Ихтиман.

Открити са малки суми пари във всеки един от петимата мъже, които са криминално проявени, предаде Нова телевизия.

Иван Янински-Шумахера, Юлиян Ценев–Байката, Николай Анев–Лъвчето, Росен Цветков–Ръкспина и Пламен Попов остават в ареста за 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Шумахера е един от най-известните и най-оборотните автокрадци в София. Първата му кражба на кола е била през 1999 година, когато Янински е бил само 14-годишен. Учител му е известният като автокрадец №1 у нас Радослав Цукровски - Чичо Цък, който вече има над 80 висящи дела и само една присъда, но за друго - притежаване на фалшива шофьорска книжка. Срещу Иван Янински пък има над 50 висящи дела за откраднати коли, но нито едно не е приключило.

През 2016 г. Шумахера "стъпи накриво", като открадна луксозното ауди на Младен Михалев-Маджо, след което сам се предаде в полицията. За последно той бе задържан преди година заради хулиганство на пътя край Ябланица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце Ники

    18 0 Отговор
    Добре де тия олигофрени като ги знаят че са такива що не ги тикнат зад решетките и да се приключва ами чакат още да стъпят на криво
  • 2 гоги

    9 0 Отговор
    И ко прайм ся
  • 3 1234

    11 0 Отговор
    Защо не са в затвора вече?Единият имал 50 висящи дела??!да ги събират по години,и колкото години се получат ,да си ги лежи.На какво прилича това?
  • 4 Дикембе Мутомбо

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Иван Янински-Шумахера, Юлиян Ценев–Байката, Николай Анев–Лъвчето, Росен Цветков–Ръкспина и Пламен Попов
    =======================================
    Този последния Пламен ще да е или новак, или невинен, щом си няма прякор.

    50 (петдесет!!!) висящи дела. Цацаров, ко прайм?!