18 Март, 2018 13:52 3 035 4

Два потрошени буса и двама задържани преди вечното дерби

  • левски-
  • цска-
  • автобуси-
  • задържани

По-рано бе съобщено, че автобусът на фен клуба на „Левски“ в Панагюрище е бил засечен от десетина коли

Два потрошени буса и двама задържани преди вечното дерби - 1

Двама души са задържани след инцидент на пътя в района на Ябланица около 10.30 часа, съобщават от пресцентъра на МВР.

Пътуващи с два автобуса и два автомобила фенове на единия от отборите, които ще участват в днешното дерби Левски-ЦСКА, са засекли автобус и кола, в които били привърженици на другия отбор.

Маскирани излезли от двата автомобила и с бухалки започнали да трошат стъклата на превозните средства на опонентите си. От инцидента няма пострадали, има нанесени материални щети. Хората са потърсили помощ в РУ-Ябланица.

В района на Тетевен е засечен единият от автомобилите и са задържани двамата мъже, пътуващи в него.

Предприети са действия за задържането на останалите участници в инцидента.

По-рано бе съобщено, че автобусът на фен клуба на „Левски“ в Панагюрище е бил засечен от десетина коли в района на Вакарел на автомагистрала „Тракия“ и изпотрошен с камъни.

Томи Наплатанов, пътник с автобуса, обясни пред Фокус, че от автомобилите са излезли около 30-40 души, които са хвърляли камъни по автобуса и са изпочупили стъклата. „В автобуса има и деца, като по чудо няма пострадали“, коментира Наплатанов.

Той допълни, че автомобилите са били с хасковска и старозагорска регистрация, а излезлите от тях мъже са били с качулки. Наплатанов обясни, че са подали сигнал на телефон 112.

Предприети са действия за установяването на извършителите, както и на всички обстоятелства около случая с потрошения с камъни автобус на АМ „Тракия“, съобщават от МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малии

    25 0 Отговор
    Боже,боже колко прост народ има.Ще се изтрепат за някакви си ритнитопковци.
  • 2 😋😀😀

    1 0 Отговор
    Защо ми се струва, че тези "мачове" са сборище на малоумници и дегенерати? Какво общо имат 22 ритнитопковци с потрошено имущество и грозни графити? От къде на къде трябва да се мобилизират и да се плаща за допълнителна охрана по улиците само за да могат малоумниците да си избиват комплексите?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Danieldog

    0 0 Отговор
    Если вам не достает одного виртуального сервера, то предлагаю виртуальную инфраструктуру с подходящей конфигой. настройка Вы станете больше зарабатывать. Все сервера размещаются на прекрасном оборудовании.
    Напишите в скайп seo pro1 Пишите промо код Алексей 980 висенНие скидки 20%
    Скажите какой сервер вам нужен, какой конфигурации и мы его вам предоставим в аренду.
    Цена каждого сервера зависит от многих причин.
    Пишите в скайп и вас обслужат
    Если скайп не подходит предоставим другие контакты