Last news in Fakti

26 Март, 2018 20:37 7 185 3

Изнасилвачът на 15-годишно момиче остава в ареста, отрича за деянието

  • изнасилване-
  • благоевград-
  • 15-годишна-
  • таксиджия

45-годишният Я.Т е задържан за постоянно

Изнасилвачът на 15-годишно момиче остава в ареста, отрича за деянието - 1
Я. Тренчев (вдясно)

Благоевградският районен съд остави за постоянно в ареста 45-годишния Янко Тренчев, задържан за изнасилване на 15-годишно момиче, след подадена от жертвата жалба.

Случаят е от петък вечер. Според Анна, съпругата на задържания, това е постановка на жертвата и майка й, тъй като майката на изнасилената искала да отнеме съпруга ѝ, който е обвиненият за изнасилването.

За кратко време Анна и задържаният Я. Т. са били разделени, но отново се събрали. Съпругата на обвинения в изнасилване мъж описа жертвата като движеща се в лоша компания. За пример тя даде как преди година майка ѝ я изоставила на грижите на свой близък роднина и е заминала за Кипър.

Според подадената жалба задържаният, който е таксиметров шофьор, завел 15-годишното момиче в дома си и я изнасилил въпреки съпротивата ѝ. Изнасиленото момиче е била приятелка с дъщеря му. Родителите на момичето са поддържали приятелски отношения със семейството на заподозрения.

"Това е постановка”, каза и самият задържан на влизане в съдебната зала. Мярката бе гледана днес при закрити врати след като изтече 72-часовата, наложена от районна прокуратура.

Наложената днес мярка може да бъде обжалвана пред Окръжния съд на 3 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цайс

    17 0 Отговор
    Със изследвания всичко ще излезе на яве
  • 2 гост

    4 2 Отговор
    Ако това деяние са докаже на 100%.....нищо добро не очаква въпросния таксиджия...
  • 3 затвор

    3 1 Отговор
    В затвора ще го откажат от жени.Ще мисли само за мьже.