Last news in Fakti

3 Април, 2018 14:53 2 261 7

Бащата на Яна: Ако пуснат Чеци, ще го намеря и ще го пратя, където му е мястото

  • яна кръстева-
  • чеци-
  • николай русинов-
  • явор кръстев

Как можеш да живееш като знаеш, че детето ти е под земята?, пита се покрусеният Явор Кръстев

Бащата на Яна: Ако пуснат Чеци, ще го намеря и ще го пратя, където му е мястото - 1
Стопкадър: bTV

"Защо ВКС не признава експертизите, че е била убита по особено жесток начин? Яна беше смляна. Принудихме се да я погребем в закован ковчег. Това сподели бащата на убитата през 2011 година в Борисовата градина Яна Кръстева - Явор Кръстев пред bTV.

Мисля, че с тази 20-годишна присъда правораздавателната система не взима нещата в свои ръце. Тогава съм принуден аз да ги взема. Аз да раздавам присъдата. Какво да правя?", попита той, интервюиран в дома си в село Хърлец.

"Моят живот вече приключва. Аз ще го намеря и ще го пратя там, където му е мястото, а аз ще отида на неговото място", сподели с мъка на сърцето Кръстев.

"Искам правова държава. През цялото време храним убийците на децата си. Издръжката на един затворник е 1000-1800 лева. Това го плащаме всички ние. Призовавам моите колеги по съдба да се обединим за промени в НПК. За връщане на смъртната присъда. Той се обърна към правораздавателите: „И вие имате деца!“. „За мен най-справедливото правосъдие срещу Николай Русинов е око за око, зъб за зъб. Той ми убива детето без да има вина. Не мога да се жалвам повече, а само да си нося мъката. Времето не лекува. Това не зараства, а се натрупва. Грохнали сме и двамата, вървим като сомнамбули у дома. Как можеш да бъдеш като знаеш, че детето ти е под земята?“ Накъде отива тази България?"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    27 0 Отговор
    Българите сме съгласни и солидарни с вас,дръжте се!

    Коментиран от #3

  • 2 Голям прос

    18 2 Отговор
    Като правиш нещо не го разгласявай, че в тая държава може да те осъдят за такива приказки и нищо няма да свършиш
  • 3 Борис

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    И като сме солидарни какво от това?Какво ще се промени от това че ги поткрепяме с клавиатурата?
  • 4 ИВАН

    2 21 Отговор
    Абе ти, да си го беше възпитал това дете, да внимава малко повеке.

    Коментиран от #7

  • 5 един

    4 0 Отговор
    Напълно сте прав г-н Кръстев, но по-добре просто свършете това, за което говорите, вместо да го казвате на продажни долни журналисти. А колкото до промяната на НПК- няма как да стане, защото ние не решаваме сами тези неща- решават ги от ЕВРО ГЕЙСКИЯ съюз, ние сме една поробена и безправова държава със затихващии функции и такава ще си останем. Единственият начин е да си решаваме сами проблемите. Останалото е само театър.
  • 6 мамо аз съм пилот

    2 0 Отговор
    ако беше в мюсюлманските страни на онова прасе щяха да му сложат бесилото,а от господина написал статията, щеше да се иска да му бутне столчето, но при нас няма шанс за такава справедливост.
  • 7 Щкс

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИВАН":

    Е възпитал я е. С по трима на нощ.